“Vecuma pigmenti, zoda implants”: interneta lietotāji negatīvi novērtēja Allas Pugačovas fotoattēlu

Alla Pugačova reti iepriecina savus pielūdzējus ar personiskām fotogrāfijām. Primadonnas foto biežāk var redzēt viņas vīra un draugu personiskajos kontos.

Bet nesen zvaigzne veica izņēmumu un nopublicēja svaigus kadrus savā internetā. Jaunie attēli izraisīja īstu furoru starp Allas pielūdzējiem, bet atradās arī tādi, kas sarīkoja īstas debates komentāros.

Atgādinām, ka Primadonna kopā ar ģimeni bieži vasaras  pavada Jūrmalā. Ar bērniem viņa staigājas pa pludmali, izbauda lielisko laiku un jūras gaisu. Tāpat zvaigznes ģimene bieži pavada laiku Laimvas Vaikules un viņa vīra kompānijā. (šovasar gan diezvai Pugačovu sagaidīsim Jūrmalā)!

Galkins bieži ievietoja divu draudzeņu smieklīgus video savā personiskajā Instagram kontā. Vaikule un Pugačova jau vairākus gadus sevi dēvē par “Dāmām no kāpām”. Tomēr atpūta saulainajāss pludmalēs atstāj sekas Dīvas izskatā. Viņa nolēma padalīties ar faniem kādā savā problēmā.

“Dievinu sauli, bet tā man ir kaitīga. 5 minūtes jūrā un saulē, un rezultāts redzams uz sejas. Vasarraibumi. Varbūt ir atnākusi septītā jaunība?” – rakstīja Alla Borisovna zem attēla. Daudzi sekotāji un zvaigznes draugi izteica dziedātājai komplimentus. Jana Rudkovska rakstīja: “Es dievinu Jūs un Jūsu humoru”. Bet kāds uzskatīja, ka producente tā teikt dīvai pielien ar neiederīgiem komplimentiem.

Lasi arī: Kā šodien izskatās zēns, kuru Madonna adoptēja pirms 14 gadiem

Starp interneta lietotājiem bija arī tādi, kas kritizēja šos zvaigznes fotoattēlus. Lūk, daži no naidīgajiem komentāriem: “Ļoti neveiksmīgs foto”, “Es nesaprotu – izskatās, ka viņai ir zoda implants”, “Nu ir gan ģīmis”, “Šie nav vasarraibumi, bet ar vecumu saistīta hiperpigmentācija… diemžēl AB”.

Par laimi zvaigzne nepievērš uzmanību negatīviem komentāriem. Pret patiesiem cilvēkiem viņa vienmēr ir atvērta. Alla Borisovna neatsaka cilvēkiem, kas vēlas ar viņu nofotografēties. Piemēram, nesen kādas aptiekas darbinieki ar viņu uztaisīja kopbildi. Bet citā reizē fani viņu gaidīja vilciena stacijā netālu no Gorkija ielas, kur dziedātājai ir dzīvoklis.

Primadonna sirsnīgi aprunājās ar faniem un uzaicināja viņus uz mēģinājumu. Ne katra zvaigzne ar dvēseli un atvērtu sirdi komunicē ar pielūdzējiem, kā to dara Pugačova.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment