Šāda kūka būs īsti svētki jebkuros svētkos.
Kūku “Napoleons” var pagatavot gavēņa variantā. Tās garša ir brīnišķīgs salds kokosriekstu-vaniļļas krēms. Tajā nav olu, sviesta, govs piena vai skābā krējuma. Tā iznāks tikpat garšīga kā klasiskais Napoleons.
Sastāvdaļas krēmam
Kokosriekstu piens – 400 ml
Ūdens – 300 ml
Cukurs – 120 g
Vaniļas cukurs – 10 g
Kokosriekstu skaidiņas – 80 g
Kviešu milti – 50 g
Lasi vēl: Visi puķkopju noslēpumi hortenziju audzēšanā un kopšanā: skaisti ziedi garantēti
Sastāvdaļas mīklai
Kviešu milti – 350 g
Saulespuķu eļļa – 100 ml
Cepamais pulveris – 5 g
Etiķis – 10 ml
Sāls – 1/8 tējkarote
Ūdens – 120 ml
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- “Katram ir cilvēki, ko mīlēt savā dzīves ceļā,”: populārais latviešu dziedātājs Ainars Bumbieris nāk klajā ar jaunumiemby Laura Blūma
- Strādāju Vācijā, kad vīrs zvanīja un lūdza aizdot 10 tūkstošus eiro – drīz arī noskaidroju patieso iemesluby Rinalds Bergmanis
- CSDD atgādina, ka šie transportlīdzekļi Tehnisko apskati var saņemt arī savā dzīvesvietāby Sandra Ločmele