Šāda kūka būs īsti svētki jebkuros svētkos.
Kūku “Napoleons” var pagatavot gavēņa variantā. Tās garša ir brīnišķīgs salds kokosriekstu-vaniļļas krēms. Tajā nav olu, sviesta, govs piena vai skābā krējuma. Tā iznāks tikpat garšīga kā klasiskais Napoleons.
Sastāvdaļas krēmam
Kokosriekstu piens – 400 ml
Ūdens – 300 ml
Cukurs – 120 g
Vaniļas cukurs – 10 g
Kokosriekstu skaidiņas – 80 g
Kviešu milti – 50 g
VIDEO:
Lasi vēl: Visi puķkopju noslēpumi hortenziju audzēšanā un kopšanā: skaisti ziedi garantēti
Sastāvdaļas mīklai
Kviešu milti – 350 g
Saulespuķu eļļa – 100 ml
Cepamais pulveris – 5 g
Etiķis – 10 ml
Sāls – 1/8 tējkarote
Ūdens – 120 ml
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Kā pagatavot ļoti garšīgu un “ātru” Tiramisu: recepte ar spilgtiem rudens akcentiem
- “Tas bija pilnīgi negaidīti!”: latviešu aktieris Andris Bērziņš pārsteigts, ka saņēmis tādu pensijas pielikumu
- No maigas vaniļas līdz piesātinātam dzintaram: 5 ziemas TOP aromāti, ko vēlēsies katra dāma
- Biežākās kļūdas, ko pieļauj iesācēji maizes cepēji – no kā labāk izvairīties
- Kāpēc jāskatās, kā deg svece – mierīgi vai ne: kādas lietas sola laimi, saticību un pārticību 8. novembrī
- Neatkarīgie brīvdomātāji: 7 suņu šķirnes, kas grūti apmācāmas un maz pieķeras saviem saimniekiem









