Veikala kameras nofilmē kā sieviete paceļ savu kleitu un… (VIDEO)

Daži cilvēki liekas vienkārši ir aizmirsuši, ka lielveikalos ir kameras, kas fiksē katru viņu kustību. Arī to ir aizmirsusi šī sieviete par ko būs šis stāsts.

Zādzības ir liela problēma visās valstīs un ar zagļiem cenšas cīnīties dažādos veidos. Aizturēt zagli paša spēkiem nav tā prātīgākā ideja. Noteikti zādzības gadījumā vajadzētu uzreiz izsaukt glābšanas dienesta speciālistus.

Mūsdienu zagļi ir izdomājuši ģeniālus veidus kā var viegli nozagt dažādas preces lielveikalā tā, lai novērošanas kameras viņu nefiksētu. Sieviete vēlējās tikai nozagt zeķes, bet kļuva par noziedznieci un visa interneta lietotāju apsmieklu.

Dažādās interneta vietnēs var uziet video filmiņas, kuros redzami kā zagļi neveiksmīgi zog, kādu preci ko ir noskatījuši. Tajā pašā mirklī viņi tiek filmēti un viss tiek saglabāts.

Uzņemto video vēlāk lielveikala darbinieki nodot policijas rīcībā, kur gadījumā ja zaglis ir aizbēdzis, lai policijas darbinieki spētu viegli viņu atrast vai izlikt internetā viņa fotogrāfijas.

Šī stāsta galvenā varone devusies uz lielveikalu, kur noskatījusi kādu zeķu pārīti un nolēma to nozagt. Nemaz nenojaušot, ka tiek filmēta, sieviete uzsāka zādzības procesu. Sieviete nudien atrada interesantu vietu, kur nozagto preci noslēpt!

Skatoties no visu uz malas gribas jautāt: vai tiešām zeķes bija tā vērtas? Sieviete pamatīgi izgāzās… Vēl protams, šis video tika nodots policijas pārziņā. Sieviete tika sodīta un iespējams vairāk šādu muļķību nepieļaus.

Lasi vēl: Tēvs nofilmē meitas izdarības auto aizmugurējā sēdeklī un izliek šo video internetā – meita apkaunota (VIDEO)

Avots: revolucija.eu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment