Vēl viena trakā! Sieviete apgalvo, ka viņa gaida bērnu no paša SĀTANA

Sātaniste, Izabella Miroslava, apgalvo, ka pagājušajā gadā viņu apsēkloja pats Sātans, jā, paša ļaunuma un nelabuma iemiesojums, un nu drīz viņa dzemdēs viņa bērnu. Te būs apraksts, kā Miroslava ir tikusi pie šīs grūtniecības: “Kādā vakarā, kad viņa tieši bija pabeigusi ik vakara lūgšanu Tumsas Princim, viņš pēkšņi parādījās, pateica, lai viņa novelk visas savas drēbes un viņš viņu apaugļoja.”

Miroslava stāsta: “Sātans man teica, ka es dzemdēšu un audzināšu viņa dēlu. Kad viņam apritēs 12 gadi, tad viņš kļūšot par ASV prezidentu un izveidos vienu, visas pasaules valdību.”

Kādēļ Sātans grib, lai viņa dēls vadītu visas pasaules valdību? Miroslava paskaidro: “ Tādā veidā daudz vieglāk būs kontrolēt visus cilvēkus un iegūt viņu dvēseles. Viņš gatavojas Jēzus Kristus atgriešanās laikam, kas būs pēc 13 gadiem. Ja Sātanam piederēs visu cilvēku dvēseles, tad Jēzus būs daudz nespēcīgāks un viņam būs vieglāk to sakaut. Tad Sātans varēs iebrukt paradīzē, kur viņš un viņa dēmoni nogalinās visus eņģeļus un pašu Dievu. Sātans, dēmoni, viņa dēls un es- pārcelsimies uz paradīzi, bet cilvēki, kuri būs pieņēmuši Sātanu kā savu karali varēsi palikt uz zemes, pārējie dosies uz elli. Dzīvnieki arī drīkstēs palikt uz zemes.”

Viņa plāno bērnu saukt par Sātanu Junioru, par godu tēvam. Kā arī viņa apzinās risku, ka kristieši varētu mēģināt viņu nogalināt, lai novērstu Sātana dēla piedzimšanu. Miroslava apgalvo, ka Sātans viņai arī ir devis superspējas, lai spētu aizsargāt sev un Sātana bērnu. Viņa varot šaut uguns bumbas no plaukstām, radīt aizsargslāni un tagad viņa ir spējīga darboties karatē mākslā.

Šī sieviete ir traka vai ļoti traka? Jāatgādina, ka pēdējā laikā vairākas sievietes pasaulē nākušas ar savdabīgiem paziņojumiem! Tā viena sieviete apgalvoja, ka viņa gaidot bērnu no kuiļa vai zirga!

Avots: trendingstylist.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">MILDA BREIVA</cite>

    Kur nu Sātana, muldoņa, sātanisti labi ja ar zemākajiem dēmoniem tikai spēj kontaktēt

  • <cite class="fn">Broneita</cite>

    😀 viens aspratis na hallavu ir izpriecajies gulta ar bititi Maiju, kura tic visaam mulkkibaam ko sektanti safleite(meitenei sacakareta galva un vaji nervi)

  • <cite class="fn">Amara</cite>

    Moš – nākamais Antikrists?…. 😉

Leave a Comment