Vēlies izaudzēt 800+ kg kartupeļu uz 100 kvadrātmetriem zemes? Dalos viltībiņā, kā iegūt brangu ražu, bez kraupja un stiepļu tārpiem

Šodien vēlos tevi iepazīstināt ar pārbaudītām kartupeļu audzēšanas metodēm, kuras man ieteica kāds paziņa ar trīsdesmit gadu pieredzi sakņkopībā, tostarp kartupeļu audzēšanā.

Kartupeļu audzēšana pašam var piedāvāt vairākas priekšrocības un ieguvumus:

Svaigums un kvalitāte: Audzējot kartupeļus pašam, jūs varat būt drošs par to svaigumu un kvalitāti.

Jūs kontrolējat augšanas apstākļus un izmantojamo mēslojumu, tādējādi nodrošinot augstāku produktu kvalitāti.

Ietaupījumi: Audzējot kartupeļus pašam, jūs varat ietaupīt naudu, ko parasti iztērējat, pērkot kartupeļus veikalā vai tirgū.

Lauksaimniecības darbiem nepieciešamās izmaksas parasti ir salīdzinoši zemas, un jūs varat arī izvairīties no pārmaksas par bioloģiski audzētiem vai ekoloģiskiem produktiem.

Pazīšanās ar audzēšanas procesu: Audzēt savus kartupeļus ļauj iegūt dziļāku izpratni par augu audzēšanas procesu.

Tas var būt gan izglītojošs, gan piepildīt ar sajūtu, piedaloties dabas ciklā no sēklu stādīšanas līdz ražas novākšanai.

Apmierinātība: Audzēt savus kartupeļus var radīt lielu personisko apmierinātību un lepnumu par to, ka jūs spējat nodrošināt sevi ar svarīgu pārtikas resursu.

Tas ir arī veids, kā sazināties ar dabu un atgūt kontaktu ar zemes un augiem.

Tātad Viņa ieteikumi bija tik vērtīgi, ka nespēju nepadalīties tajos ar tevi!

Pirmā lieta, kam eksperts iesaka pievērst uzmanību, ir rūpīga sēklu materiāla atlase gan pirms kartupeļu stādīšanas, gan rudenī. Tikai pāris slimi bumbuļi var kļūt par inf**cijas avotu visas ziemas garumā.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Tāpēc stādīšanai jāizvēlas tikai veselīgi, vidēja lieluma bumbuļi bez ārējām sl**ības pazīmēm. Tos iepriekš nožāvē un diedzē vājā apgaismojumā, bet pēc tam pārnes uz pagrabu uzglabāšanai.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment