Vēlu vakarā atradu vīra telefonā īsziņu, izlasot to es nevarēju vairs aizmigt

Mūsu ģimeni vienmēr esmu uzskatījusi par priekšzīmīgu. Mans vīrs strādā līdz vēlam vakaram, bieži pat brīvdienās. Mums ir divi bērni, kuriem cenšamies dot labāko.

 

Traucēja tikai tas, ka vīram svētkos bija jāstrādā, bet alga bija laba. Mierināju sevi ar to, ka viņš cenšas par visu ģimeni, kamēr nav klāt.

Kad esam apgulušies, mēs lēnām aizmiegam. Mans vīrs uzreiz aizmiga, neskatoties uz to, ka pirms piecām minūtēm mēģināju atdzīvināt mūsu laulāto attiecības ar romantiskām vakariņām – manas pūles bija veltīgas. Vīrietis pagriezās pret sienu un sāka krākt.

 

Īsziņa uz vīra telefonu pienāca ap pusvienos naktī. Ekrāns spilgti mirgoja. Es paskatījos savā telefonā, jutos ziņkārīga, lai gan zināju, ka tajā, iespējams, nav nekā interesanta, piemēram, ziņas no bankas vai surogātpasta.

 

Paņēmu telefonu un ekrānā ieraudzīju: “Mīļais, apsveicu, mūs abus, pirms desmit minūtēm mums piedzima ilgi gaidītais dēls!” Man bija pilnīgs karstuma viļņi, pēc tam drebuļi… Droši vien, ka arī mati uz galvas sakustējās…

Es sēdēju ar atvērtām acīm līdz rītam, skatījos vienā punktā un domāju “kas par”. Es liku savam vīram no rīta izlasīt īsziņu savā telefonā. Es gribēju no viņa dzirdēt visu patiesību!”. Es gaidīju attaisnojumu, nožēlu…

Viņš ātri paskatījās uz īsziņu un pilnīgi vienaldzīgi teica: “Hmm… kāds noteikti ir sajaucis numuru”. Aizgāja uz darbu. Šī ieraksta autoru es burtiski ieguvu no nekurienes. Aizbraucu pie viņas uz dzemdību namu! Es viņai vairākas reizes zvanīju… Un visus pāris zvanus viņa mani centās pārliecināt, ka tā ir bijusi kļūda.

LASI VĒL: Tu droši vien nokritīsi no krēsla, kad noskatīsies šo video: cik drausmīgi DPD rīkojas ar klientu paciņām

Es aizbraucu. Atklājās, ka iepriekšējā naktī sieviete bija dzemdējusi dēlu, taču viņa nevarēja atrast savu tālruni, lai pastāstītu savam vīram. Viņas māsa aizdeva savu telefonu, lai viņa varētu paziņo

 

Viņa nokļūdījās ar vienu ciparu…

 

Es viņas mazulim uzdāvināju dāvaniņu, pateicos un tad braucu mājās. Kopš tā laika esmu pārliecinājusi savu vīru vairāk laika pavadīt kopā. Mēs kļuvām tuvāki un tagad esmu gatava mūsu attiecības dažādot katru dienu, lai tikai nelasītu tādu īsziņu vēlreiz, bet nu jau bez kļūdām.

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment