Tu droši vien nokritīsi no krēsla, kad noskatīsies šo video: cik drausmīgi DPD rīkojas ar klientu paciņām

Sociālajā vietnē “TikTok” publicētajā video redzami divi jaunieši ar daudzām pakām, kas uzticētas kurjerpakalpojumu sniedzējam “DPD”. Kā vēsta “Bez Tabu”, jaunieši ar pakām izturas neuzmanīgi un nekautrējas tās mētāt.

 

Darbinieki paši filmējušies un notiekošo tiešraidē pārraidījuši. Raidījums tika ierakstīts un ievietots citos kontos. Video skatīts vairāk nekā piecdesmit tūkstošus reižu. Skatītāju sašutums lasāms arī komentāros.

«Bez Tabu» rīcībā esošā informācija liecina, ka video filmēts kādā šķirošanas cehā Jelgavā. Abi jaunieši paciņas šķiro salīdzinoši neilgu laiku. Kā pastāstīja “DPD Latvija” vadītājs Jānis Grants, viņus piesaista apakšuzņēmējs.

LASI VĒL: Vēlu vakarā atradu vīra telefonā īsziņu, izlasot to es nevarēju vairs aizmigt

“Apzināmies, ka šis notikums noticis Jelgavā. Mēs zinām arī darbiniekus. Izvērtējot apstākļus, ir skaidrs, ka viņi bija… un kādi bija viņu motīvi. Mēs, protams, nosodām šādu sūtījumu apstrādi; tā nav mūsu ierastā prakse. Mums ir pamatotas aizdomas, ka cilvēki šeit varētu būt meklējuši savas piecas slavas minūtes. Viņi to ir sasnieguši. Šobrīd izvērtējam savu turpmāko sadarbību ar viņiem, lai noskaidrotu, vai tā mums ir izdevīga. Redzēsim, kā tas viss notiks,” viņš saka.

VIDEO:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment