Venera Dvīņu zvaigznājā no 12. jūnija līdz 7. jūlijam: ko nedarīt un kā piesaistīt mīlestību

Vakar, 12. jūnijā planēta Venēra pāriet zodiaka zīmē Dvīņi. Šis notikums neapšaubāmi ietekmē katru no mums, bet vai mums vajadzētu uztraukties vai, gluži pretēji, priecāties par šo kosmisko manevru?

Un kā mums, zemes iedzīvotājiem, šajā laikā veidot mīlestību un attiecības? Portāla dzentlmenis.lv žurnālisti piedāvā jums saprast.

Par ko astroloģijā ir atbildīga Venēra

Astroloģijā Venera simbolizē mīlestību, attiecības, skaistumu, harmoniju un baudu. Tā ir saistīta arī ar materiālo labklājību un komfortu. Šai planētai ir svarīga loma, analizējot mūsu attiecības, finansiālos panākumus un pat ietekmējot mūsu gaumi un izpausmes veidus.

Venēra simbolizē mīlestību, attiecības un skaistumu. Kad Venēra ir Dvīņos, attiecībām un mīlestībai ir liela nozīme komunikācijā. Cilvēkiem ar šo pozīciju patīk sarunāties, dalīties idejās un intelektuāli stimulēt viens otru. Viņiem ir svarīgi, lai attiecībās būtu garīgā saikne.

Venēra Dvīņos norāda, ka cilvēki vērtē intelektu un zināšanas. Viņi var būt piesaistīti cilvēkiem, kuri ir gudri un izglītoti. Šī pozīcija var arī norādīt uz mīlestību pret grāmatām, rakstīšanu, diskusijām un mācīšanos.

Astrologijas interpretācijas var atšķirties atkarībā no citiem faktoriem, piemēram, mājām, kurās atrodas Venēra, un aspektiem, ko tā veido ar citām planētām. Tomēr vispārīgi, Venēra Dvīņos ir saistīta ar komunikāciju, daudzveidību un intelektuālajām vērtībām attiecību un skaistuma kontekstā.

 

Kuras zodiaka zīmes aizstāv Venera

Venera ir zemes zīmes Vērsis un gaisa zīmes Svari aizstāve. Tā piešķir Vēršiem jutekliskumu, kaisli un prieka meklējumus, bet Svariem – diplomātiju, taisnīgumu un līdzsvaru. Šīs īpašības atspoguļojas Veneras ietekmē dzimušo cilvēku raksturā un rīcībā.

Planēta Venēra cilvēka horoskopā

Veneras stāvoklis mūsu horoskopā nosaka to, kā mēs izsakām un pieņemam mīlestību, mūsu vērtības attiecībās, kā arī mūsu vēlmes attiecībā uz skaistumu un mākslu.

Ko nedarīt no 12. jūnija līdz 7. jūlijam

Laikā, kad Venera atrodas Dvīņos, jums vajadzētu izvairīties no konfliktiem, netaisnības, rupjības un haosa. Planēta Venēra tiecas pēc harmonijas un miera, tāpēc jebkura negatīva rīcība var izraisīt tās aizkaitinājumu un negatīvas sekas mums.

 

Rituāls, kā piesaistīt mīlestību

Ja vēlaties nostiprināt savas attiecības vai atrast jaunu mīlestību, varat veikt rituālu, lai piesaistītu Veneru. Izvēlieties piektdienu, sveces, rožu vai jasmīnu smaržu un radiet mīlestības un skaistuma atmosfēru. Veltiet laiku savu vēlmju vizualizēšanai un pateikties Venerai par atbalstu.

Tādējādi periods, kad Venera atrodas Dvīņos, var būt labvēlīgs mūsu attiecību attīstīšanai un mīlestības piesaistīšanai, ja respektēsim tās enerģiju un ieteikumus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment