Vērsis – zaudējumi, Vēzis – nauda, ​​Svari – mīlestība: horoskops visam 2023. gada novembrim

Svarus var apburt jauni romantiski piedzīvojumi. Ir labi stiprināt attiecības un izrādīt rūpes par savu partneri. Ir svarīgi kontrolēt emocijas un vēlmes: pastāv risks ieslīgt kaprīzēm, narcismam un izdabāšanai, kas var negatīvi ietekmēt attiecības ar apkārtējiem. Saskarsmē varat droši izmantot savu palielināto šarmu un harizmu, lai sasniegtu savus mērķus. Labs periods investīcijām, darījumiem ar nekustamo īpašumu, vērtslietām, tikai izvairies no nepārdomātiem tēriņiem.

Skorpioniem vajadzētu izvairīties no pārmērīgas augstprātības un pašpārliecinātības. Ir vērts prātīgi paskatīties uz patieso lietu stāvokli un novilkt rozā brilles. Centieties būt godīgs pret sevi, izvairieties no pārmērīga optimisma, pretējā gadījumā pastāv liels zaudējumu risks. Esiet piesardzīgs, slēdzot darījumus, izvairieties no spontāniem tēriņiem. Nesteidzieties slēgt darījumus, pat ja apstākļi ir vilinoši: aplūkojiet situāciju no dažādiem leņķiem, izsveriet plusus un mīnusus, lai mēnesis nestu veiksmi, nevis zaudējumus.

Strēlniekiem būs aktīvs novembris: daudz komunikācijas, iepazīšanās, sarunu un lēmumu pieņemšanas. Izbraukumi būs veiksmīgi, noderēs jauni sakari, darba aktivitāte būs produktīva. Parādiet radošo enerģiju savā darbā, esiet radošs, piedāvājiet nestandarta idejas un risinājumus – ielieciet pamatu nākotnei. Varat paļauties uz ietekmīgu cilvēku palīdzību un atbalstu, kā arī sazināties ar vadību ar pieprasījumiem. Ja novembrī nesēdēsi malā, vari gūt labu peļņu.

Mežāžiem nav īstais laiks sēdēt malā: novembrī vari veikt kvalitatīvu izrāvienu biznesā, jo zvaigznes ir tavā pusē. Jūs varat sajust spēka un enerģijas pieplūdumu, stipras gribas īpašību pieaugumu, kas palīdzēs ieņemt vadošo pozīciju un vadīt cilvēkus. Labs periods izglītības līmeņa paaugstināšanai, jaunu projektu uzsākšanai, darījumu slēgšanai – jebkurai biznesa darbībai. Ja bija strīdi ar partneri vai vadību, izmantojiet novembra sākumu, lai atrisinātu konflikta jautājumus.

Ūdensvīriem būs tendence izvirzīt pārmērīgas prasības citiem, kas var izraisīt konfliktus. Centieties kontrolēt savu ego. Mēneša sākumā labāk izvairies no nopietnām sarunām ar cilvēkiem, no kuriem esi atkarīgs – pastāv augsts konfliktu un attiecību izjukšanas risks. Jums nevajadzētu plānot darījumu vai lielu finanšu darījumu slēgšanu. Kontrolējiet savus tēriņu impulsus, lai pāris dienu laikā nepārslogotu mēneša budžetu. Izvairieties no riskantiem ieguldījumiem un azartspēlēm.

Zivis, tevi sagaida veiksmīgs mēnesis, kad enerģija kāpj augšup un tev ir spēks gāzt kalnus. Garīgā aktivitāte būs laba, jūs varat gudrot un ģenerēt jaunas idejas nākamajam gadam. Var plānot naudas darījumus, investīcijas, sarunas ar biznesa partneriem.

Lasi vēl: Dievs noskūpstīja tavu kroni: Globa nosauca tās zodiaka zīmes, kuras būs mežonīgi veiksmīgas no 4. novembra

Novembrim droši vari ieplānot maksimums lietas, kas saistītas ar sabiedrisko aktivitāti, runām, komunikāciju. Mēnesis solās nest labus augļus un neparastus notikumus.

 

Leave a Comment