Vērsis – zaudējumi, Vēzis – nauda, ​​Svari – mīlestība: horoskops visam 2023. gada novembrim

Eksperte Jeļena Mūna sniedza detalizētu horoskopu visām zīmēm novembrim.

Auns nevarēs sēdēt mājās – īpaši mēneša otrajā pusē. Būsi iesaistīts visdažādākajās lietās: daudzas tikšanās, iepazīšanās, pārmērīga komunikācija. Labs periods kvalifikācijas paaugstināšanai un apmācībai: zināšanas tiks labi apgūtas un noderēs. Publiskā uzstāšanās solās būt veiksmīga, ir visas iespējas iekarot cilvēkus. Sapulcēs varēsi piesaistīt uzmanību un gūt kolēģu un vadības apstiprinājumu. Bet uz šī viļņa nevajadzētu pacelt degunu pārāk augstu, pretējā gadījumā jūs riskējat ātri zaudēt labvēlību.

Vēršus gaida ilgstošs saspringts periods: var rasties tā sauktie nepārvaramas varas apstākļi, kad nespēsi ietekmēt situāciju. Var rasties finanšu kavējumi, nepatikšanas ar kreditoriem un parādniekiem, nodokļi un sadursmes ar likumu. Centies izvairīties no kredītiem un neaizdod novembrī, necenties pārkāpt likumu, sakārtot lietas, laicīgi maksāt kredītus un nodokļus. Neslēdziet darījumus. Novembrī labāk dodies pēc iespējas vairāk pensijā, izvairies no darījumiem, sarunām un jebkādām biznesa aktivitātēm.

Dvīņiem novembrī vajadzētu būt atturīgākiem un neteikt pārāk daudz. Lietišķā aktivitāte būs augsta, pieaugs spriedze, tāpēc centies kontrolēt savas emocijas. Ja izdosies savaldīt savu lepnumu un augstprātību, varēsi labi virzīties uz priekšu biznesā un sarunās. Jūtama radošā krīze, stagnācija projektos, kas nebūs ilgi. Iespējami romantiski piedzīvojumi, jaunas iepazīšanās vai attiecību pacelšana jaunā līmenī.

Vēži var risināt jautājumus par kapitālieguldījumiem, peļņas sadali, investīcijām – tas ir labvēlīgs periods. Ir svarīgi tikai nedzenāt pārmērīgu peļņu, lai neiekļūtu krāpnieku lamatās. Saglabājiet visu ar mēru. Paveras labas peļņas gūšanas iespējas – esi aktīvs savos darbos un nepalaid garām iespēju. Labs periods izglītības un kvalifikācijas līmeņa paaugstināšanai.

Lauvām joprojām ir ierobežojumi un kavējumi skaidras naudas saņemšanā. Nav labākais mēnesis publiskai uzstāšanās, debatēm, diskusijām, sanāksmēm vai jebkādām sabiedriskām aktivitātēm. Jāatturas no tēriņiem, lieliem pirkumiem un investīcijām. Var izjust spēka zudumu, slinkumu un apātiju, taču tas ir uz labu – jo mazāk aktivitātes, jo mazāk kļūdu riskēsi pieļaut. Līdz mēneša beigām atgriezīsities ierastajā rutīnā – beigsies saspringto aspektu ietekme.

Jaunavām veiksies – diezgan labvēlīgs zvaigžņots laiks novembrī. Labs periods darba aktivitātēm, sarunām, investīcijām, peļņas sadalei, finanšu jautājumu risināšanai. Labus rezultātus nesīs komandējumi, publiska uzstāšanās un padziļināta apmācība. Jūs varat reorganizēt uzņēmumu un uzsākt projektus.

Lasi vēl: Sasniegs džekpotu: Pāvels Globa četrām zīmēm sola stabilu džekpotu līdz 2023. gada beigām

Vienkārši esiet piesardzīgs tēriņos, jo palielinās pārtēriņa risks. Jums nevajadzētu steigties ar svarīgu lēmumu pieņemšanu: jūs varat sagrozīt realitāti un palaist garām svarīgas detaļas.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment