“Es arī to redzēju savām acīm”; iedzīvotāja pārsteigta un atklāj, ko darījis bijušais Ministru prezidents Kariņš

 

Arturs Krišjānis Kariņš ir Latvijas politiķis un uzņēmējs ar dzimšanas datumu 1964. gada 13. decembrī Delavēras štatā, ASV. Pēc izglītības viņš ir valodnieks.

Pašlaik Kariņš kalpo kā Latvijas Republikas Arlietu ministrs un ir Partiju apvienības “Jaunā Vienotība” valdes priekšsēdētājs.

Viņa politiskā karjera ieguldīta dažādās Latvijas valdības un Eiropas Parlamenta amatās. Viņš ir bijis ekonomikas ministrs Latvijā no 2004. līdz 2006. gadam, Saeimas deputāts no 2002. līdz 2009. gadam (ievēlēts 14. Saeimā), partijas “Jaunais laiks” valdes priekšsēdētājs no 2007. līdz 2008. gadam un Eiropas Parlamenta deputāts no 2009. līdz 2019. gadam.

Savukārt no 2019. līdz 2023. gadam Arturs Krišjānis Kariņš bija Ministru prezidents Latvijā. Šajā laikā viņš vadīja valdību, kas veidoja koalīciju ar vairākām politiskām partijām.

 

 

Twitter lietotāja Lelde atklājusi, ko viņa ir redzējusi no Latvijas bijušā premjerministra Krišjāņa Kariņa darbībām, daloties ar šo informāciju mikroblogošanas vietnē. Lelde ierakstā neslēpj prieku par Latvijas Ministru prezidenta ikdienas aktivitātēm.

 

Es arī to redzēju savām acīm- mūsu premjers@krisjaniskarins uz darbu dodas kājām!“

 

 

Iedzīvotāja dalās ar novērojumu: “Prieks redzēt cilvēkus kustamies.”

 

Sporta žurnālists Lauris Lizbovskis, atbildot uz viņas ierakstu, norāda, ka Krišjāņa Kariņa ceļš uz darbu ar kājām aizņem 35 minūtes, uzsverot premjerministra aktīvo kustību.

Iepriekš ziņots, ka Krišjānis Kariņš aicināja cilvēkus pārskatīt savus ikdienas paradumus, ņemot vērā pieaugošo inflāciju un cenas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment