Veterinārārsts ir atklājis, cik bieži un cik daudz vajadzētu patiesībās pastaigāties ar saviem suņiem

Pastaigas ar suni uzturēs jūsu mīluli labā formā. Tas ir veselīgs kontakts ar citiem četrkājainajiem dzīvniekiem. Līdz ar to jums ir jāzina, cik bieži vajadzētu pastaigāties ar suņiem.

Par to ziņo tīmekļa vietne PetMD.

Kāpēc suņiem nepieciešamas pastaigas

Sunim, tāpat kā cilvēkam, harmoniskai attīstībai ir nepieciešama socializācija. Un citu suņu sabiedrība.

Pastaigu režīms jāplāno tā, lai tas būtu ērts jums abiem, un šim nolūkam nav nepieciešams ielikt pulksten 4 vai 5 no rīta. Galvenais ir ievērot režīmu un vest suni ārā katru dienu aptuveni vienā un tajā pašā laikā.

Veterinārārsts Vilans Sungs teica, ka dažādām šķirnēm ir nepieciešams atšķirīgs fizisko aktivitāšu daudzums. Piemēram, Austrālijas aitu suņiem var būt lielākas fiziskās aktivitātes prasības nekā Jorkšīras terjeriem.

Lasi vēl: Ko likt zem kartupeļiem, lai raža būtu spēcīga: mēslošanas iespējas

Mopši vieglāk pārkarst, tāpēc mājdzīvnieku īpašniekiem, pastaigājoties ar šiem suņiem, jābūt uzmanīgiem, lai pamanītu karstuma dūriena pazīmes.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Lielākā daļa suņu var izturēt 20-30 minūšu ilgu ikdienas pastaigu, ja tie ir labā fiziskajā formā. Dažām aktīvajām šķirnēm, piemēram, ganu suņiem, nepieciešamais pastaigas ilgums var būt vismaz stunda.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment