Vēzim nevajag dot tukšus solījumus, bet Lauva nedrīkst nonākt parādos; Horoskops 28. aprīlim visām Zodiaka zīmēm

Gaisa elementa zīmes

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Pievērsiet uzmanību tēmām, kas parādījušās jūsu dzīvē, un vai tās jums atkal nav piedāvājušas ko tādu, kam iepriekš nebijāt gatavs. Tev tagad netrūks iniciatīvas, taču ir svarīgi arī saņemt atbalstu no tiem, kam ir pacietība, lai sasniegtu reālus sasniegumus. Tavā personīgajā dzīvē nozīmīgi kļūs uzmanības vērti uzrunāšanas rituāli. Pievērs uzmanību detaļām, kas var padarīt tavu saskarsmi ar mīļoto cilvēku īpašāku.

 

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Tagad ir svarīgi izvērtēt aktuālās tendences un pārbaudīt, vai viss ir kārtībā ar kārtējām lietām. Veic darbus, jo tie ir steidzami un svarīgi, un centies izvairīties no asām šķautnēm saskarsmē ar citiem. Tev var rasties neparedzēti uzdevumi un uzdevumi, taču tu vari rast efektīvus problēmu risinājumus, kas lielā mērā ir atkarīgi no tava kopējā fiziskā tonusa un garastāvokļa.

Dienas pirmajā pusē ir vērts ierobežot kontaktu skaitu, lai izvairītos no pārmērīgas īgnuma un skarbuma saskarsmē, kas var kaitēt jūsu attiecībām. Vakaru labāk pavadīt mierīgā atmosfērā, veltot laiku atpūtai.

 

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Drosmīgi uzņemies kādu izaicinājumu, taču kontrolē aizkaitinājuma un īgnuma izpausmes. Uzdevumus labāk plānot nelielus, bet vērstus uz konkrētu rezultātu. Vecāki vai autoritatīvas personas var censties tevi pārspēt. Mēģini bez konfliktiem noteikt robežas dalībai kopīgās programmās un atvēli laiku atpūtai. Uzņemies iniciatīvu nopietni, ja tā ir nepieciešama, un pievērs uzmanību savai veselībai, veicot profilaktiskas rūpes. Labvēlīgs laiks rokdarbu materiālu un piederumu iegādei.

Ūdens elementa zīmes

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Jūs varat atļauties nesteigties un nodarboties ar aktuālām lietām. Šis ir piemērots laiks, lai izlemtu, ar ko vari dažādot un papildināt savas aktivitātes. Svarīga kļūst spēja ātri vienoties, pārsteigt un orientēties. Arī jūtas un emocijas būs pakārtotas vārdiem, kas ietekmēs pašvērtējumu.

Nežēlosies ar tiem, kurus mīli, un nesolīsi lietas, ko negrasies izpildīt, – tavi vārdi tiks uztverti burtiski. Ja gatavojies veikt mājas darbus, tomēr veltīsi laiku personīgajiem hobijiem, apmeklē interesantas vietas, iegādājies nepieciešamās lietas, ierīces un materiālus. Dariet kaut ko savām rokām.

 

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Tavs garastāvoklis svārstīsies visas dienas garumā. Tavas aktivitātes var sasniegt jaunu līmeni, kas prasa spēku un uzmanību. Sargies no pārsteidzīgiem lēmumiem un solījumiem. Tevi var ieinteresēt jaunas jomas jomās, kurās tev ir sakari un informācija. Šis ir labs laiks, lai sētu jaunus plānus. Novērtējiet savu fizisko stāvokli un, iespējams, sāciet jaunu vingrojumu ciklu.

 

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Tev būs iespēja atrisināt kādu ieilgušu konfliktu un noslēgt ieilgušu situāciju. Nemēģini sevi mānīt, meklējot garīgu tuvību ar partneri. Tavs mērķis var būt manipulēt savā labā. Ir saasinājusies atjautība un intuīcija. Ar kopīgām interesēm lietas ritēs labi.

Attiecībās ar kolēģiem sadaliet darba slodzi tā, lai neizraisītu kritiku. Šis ir labs laiks kārtējam darbam un lietu sakārtošanai.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment