VIDEO: Alla Pugačova, tērpusies īsos plisē svārkos, apraudājās Lizas un Harija pirmajā skolas dienā

Šonedēļ daudzas Krievijas šovbiznesa zvaigznes pavadīja savas atvases uz skolu. Kāds to darīja pirmo reizi, citiem tas vairs nav nekas jauns, bet, protams, tas arvien ir ļoti godbijīgs pasākums.

Un 71 gadu vecajai dziedātājai Allai Pugačovai šī Zinību diena kļuva ļoti īpaša – viņas jaunākie bērni, dvīņi Liza un Harijs, kļuvuši par skolniekiem. Šādu mirkli primadonna piedzīvoja jau pirms 42 gadiem, kad uz pirmo skolas dienu veda savu vecāko meitu.

Parādoties publikā tik nozīmīgā mirklī, zvaigzne izvēlējās ļoti efektīvu tēlu. Alla Borisovna bija uzvilkusi piena nokrāsas plisē svārkus, kas sniedzās līdz ceļgaliem. Tēlu viņa papildināja ar melnu topu un daudzkrāsainām kedām. Pa virsu topam Pugačova bija uzvilkusi melnu Bomber stila jaku. Leģendārā hita “Milljon alyh roz” (Miljons sārtu rožu) izpildītāja izvēlējās matus sasiet augstā astē un tāpat bija izraudzījusies spilgtu grimu, uzsvaru liekot uz acīm.

Skolas pagalmā Alla Borisovna parādījās kopā ar bērniem un bija radinieku ielenkumā. Viņas vīrs, 44 gadus vecais parodists un televīzijas vadītājs Maksims Galkins, uzņēmās videooperatora lomu. Pēc tam viņš savā Instagram lapā ievietoja aizkustinošu video. Kad uz svinīgo līniju sanākušo cilvēku priekšā Liza un Harijs lasīja Zinību dienai veltītus dzejoļus, māksliniece nespēja valdīt asaras.

Lūk arī 1. septembris! Gatavojāmies, pārdzīvojām, sapucējāmies, aizgājām. Pavadīja mamma, tētis, tante, onkulis un māsīca, auklītes,” zem video rakstīja Maksims.

Daudzi ģimenes slavenie draugi apsveica viņus ar svarīgu notikumu. “Es apraudājos”, komentāros atzina dziedātāja Irina Saltikova. “Cik brīnišķīgi bērni!”, “Mazie, lai jums interesantas mācības”, “Cik jauki!”, “Veiksmi, saulītes!” – rakstīja zvaigžņu pāra fani.

Lasi arī: Beidzot es sapratu, kāpēc cilvēki apmeklē lietotu apģērbu veikalus, lai iegādātos citu cilvēku lupatas

Arī pati dīva nepalika bez komplimentiem. “Alla Borisovna, jūs pati esat kā skolniece”, “Visstilīgākā māte šajā līnijā”, – teica interneta lietotāji.

Lūk video:

https://www.instagram.com/tv/CEl0nUVHbMw/?utm_source=ig_embed

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment