VIDEO: Daiļslidotājs izpildīja “īru deju” uz ledus, pēc kuras visa zāle sajūsmā piecēlās kājās

Nav pārsteidzoši, ka šo video ir noskatījušies jau 20 miljonu cilvēku! Pat komentētāji nespēja apslēpt savu sajūsmu.

Deju šovs Riverdance 1995. gadā piesaistīja uzmanību cilvēkiem visā pasaulē. Bet, kad stepa šovs tiek pārnests uz ledu, tas auditorijai rada vēl lielāku interesi.

Pagaidiet, kamēr izdzirdēsiet mūziku – jums noteikti patiks!

2014. gadā, gatavojoties ASV čempionātam daiļslidošanā, amerikāņu daiļslidotājs Džeisons Brauns kopā ar savu treneri un horeogrāfu izdomāja jaunu programmu.

Kad Džeisona komanda piedāvāja viņam izpildīt savu programmu, izmantojot mūziku no Riverdance šova – “Reel Around The Sun”, viņš domāja, ka viņa komanda vienkārši ir zaudējusi prātu!

Tomēr, pieņemot šo lēmum, viņi trāpīja desmitniekā.

Skatītāji bija tik lielā sajūsmā par Džeisona uzstāšanos, ka burtiski katrs viņa izpildītais elements tika sveiks ar sajūsmu un aplausiem!

Lasi arī: “Šādas fotogrāfijas jārāda vīram guļamistabā”. 37 gadus vecajai Podoļskai izsaka pārmetumus par drosmīgu foto

Visa uzmanība bija pievērsta Džeisonam un viņa slidojumam. Riverdance ir stepa šovs, un jūs varat iedomāties, cik sarežģīti to ir interpretēt uz ledus. Savu programmu Džeisons noslidoja lieliski, un pirms tā vēl bija pabeigta, skatītāji sāka aplaudēt talantīgajam daiļslidotājam.

Paskatieties video zemāk, kā Džeisons uzņēma skatītāju reakciju. Vairāk nekā 20 miljonu cilvēku jau izbaudījuši viņa brīnišķīgo priekšnesumu, un, kolīdz jūs to noskatīsieties, sapratīsiet, kāpēc tā!

Lūk VIDEO:

 

Šķir otru lapu, lai noskatītos arī video ar 10 labākajiem daiļslidošanas priekšnesumiem pasaulē

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment