VIDEO: Tu droši vien nokritīsi no krēsla, kad uzzināsi, cik ir izdevies Mairim Briedim nopelnīt ar boksu

Bokseris Mairis Briedis ir bijis bieži pieminēts 14. Saeimas vēlēšanu kontekstā. Viņš mūziķa Andra Kiviča raidījumā ir dalījies pieredzē, ka, nodarbojoties ar boksu, ir nopelnījis miljonu.

Bedres uz ceļiem: 5 labākie padomi, kā saudzēt jūsu auto un autovadītāja nervus

“Es domāju, jā, tāpēc nodarbojaties ar sportu,” smejot atzīmēja Mairis Briedis. Atbildot uz jautājumu par miljonu iegūšanu, bokseris komentēja: “Kaut kas pamazām nāca, kaut kas gāja.

Kā es saku – man nav komandas sponsoru, kas apmaksātu treniņnometni. Tāpēc tā sanāk – it kā tu nopelni, bet atkal jāgatavojas. Tas tā, nauda ceļo.

 

Bet jau atkal – ja tu slikti sagatavosies, ieekonomēsi naudu, tu neieiesi soli augstāk. Tu paliec lejā. Tā ir mijiedarbība.”

 

Zemāk ir pieejama pilna saruna ar Mairi Briedi:

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Iepriekš jau publicēts, ka Mairis Briedis kandidēja 14. Saeimas vēlēšanās no partijas “Saskaņa” saraksta. Viņš saņēma 4225 pozitīvas atzīmes vēlēšanu biļetēs, un ir otrs visbiežāk svītrotākaispartijas kandidāts ar 557 negatīvām atzīmēm.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment