VIDEO: Tu droši vien nokritīsi no krēsla, kad uzzināsi, cik ir izdevies Mairim Briedim nopelnīt ar boksu

Mairis Briedis, dzimis 1985. gada 13. janvārī, unir Latvijas bokseris, kurš savulaik bija arī iesaistījies kā deputāta kandidāts 14. Saeimas vēlēšanās. Viņš bija pasaules čempions WBC versijā no 2017. gada aprīļa līdz 2018. gada janvārim, kā arī ir ieguvis pasaules čempiona titulus IBA un IBF versijās, turklāt viņam ir žurnāla “The Ring” josta.

Profesionālajā boksa karjerā Mairis Briedis ir guvis 28 uzvaras un piedzīvojis divus zaudējumus pret Oleksandru Usiku un Džeju Opetaju. Viņš ir Triju Zvaigžņu ordeņa komandieris. Tomēr Brieža publiskā tēla veidošanu ir ietekmējuši arī citi faktori, piemēram, viņa izaicinājumi un video ievietošana platformā TikTok, kā arī viņa attieksme pret notikumiem U**ainā 2022. gadā, kas ir radījuši atsaucību un diskusijas.

 

TV3 Group atteicās pārraidīt Maira Brieža pēdējo cīņu Latvijā, pamatojoties uz viņa politiskajām pozīcijām.

Raimonda Paula talantīgā mazmeita atklāj, kas viņu pamudinājis atgriezties Latvijā un ko viņa “mantojusi” no Lanas

Lasi arī: Kā dārzā izaudzēt milzīgas bietes: 3 labākie agronoma ieteikumi

Kadu laiku atpakaļ Mairis Briedis piedalījās Andra Kiviča veidotajā šovā, kur šis aicina dažādus pazīstamus cilvēkus un izjautā viņus par dažādām interesantām un dziļām tēmām.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Viesos bijis arī mūsu talantīgais bokseris, kurā pārrunājā tēmas, kas aptvēra naudu, politiku, sportu un vēl daudz ko citu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment