Vienīgā sieviešu savaldzināšanas lietpratēja atklāj vīriešiem visus trikus, kā iegūt sievietes uzmanību!

Vienīgā sieviešu savaldzināšanas lietpratēja Lielbritānijā apgalvo, ka atvieglo sievietēm dzīvi, iemācot vīriešiem gan pareizi iepazīties, gan pareizi savaldzināt sievietes. Un par 4 četru stundu nodarbībām prasa 4000 mārciņu!

Kezija Noble (33) kopā ar Šaunu Mihaelsu un Robertu Becksteru ir uzsākuši kopīgas praktiskās nodarbības, kur māca vīriešiem, kā pareizi piesaistīt sieviešu uzmanību, iepazīties, raisīt interesi par sevi un savaldzināt.

Kezija ir vienīgā šīs jomas lietpratēja Lielbritānijā, un vīrieši labprāt uzklausa viņu, jo pati ir sieviete un attiecīgi zina, kas sievietēm patīk. Tieši tā iemesla dēļ viņa par individuālajām nodarbībām prasa aptuveni 340 mārciņas, bet par četru lekciju kursu – 4000 mārciņu!

Kezija kopumā ar padomiem neskopojas, tāpēc ir gatava visiem interesentiem atklāt, kā tikt vaļā no mūžam neapmierinātās, apaļīgās draudzenes, kura tevi bloķē!

Lasi vēl: Vai izmēram ir nozīme? Sievietes saka – jā; Lūk, ko saka speciālisti!

Pāršķir lapu, lai uzzināt šīs ekspertes padomus, kā tikt vaļā no mūžam neapmierinātās, apaļīgās draudzenes, kas tevi bloķē!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment