Vienīgais izdzīvojušais japānis uz Titānika tika saukts par gļēvuli ŠĪ iemesla dēļ!

Viņu publiski sauca par gļēvuli, jo viņš izglābās no Nā*es. Murgs!

masabumi_hosono

Šis ir Masabumi Hosono – vienīgais japānis, kurš izdzīvoja kruīza kuģa “Titanic” nogrimšanu, pēdējā brīdī ielecot glābšanas laivā. 

Lasi vēl: Lai arī cik daudz reižu tu būtu noskatījies filmu “Titāniks”, tu noteikti palaidi garām ŠO. Sirdi plosoši!

Hosono pastāstīja par šo šausminošo pieredzi. Viņš esot bijis 2.klases pasažieris, kurš laicīgi bija devies pie miera. Hosono esot bijis gana ciešs miegs, tāpēc cilvēku kņada kuģa gaiteņos neesot viņu pamodinājusi. Toties viņu pamodināja kuģa apkalpes darbiniece un pastāstījusi par notiekošo. Kad Hosono tika uz klāja, viņš šausmās ievēroja, ka glābšanas laivas pazūd viena pēc otras. Viņš jau sāka emocionāli noskaņoties neizbēgamai Nā*ei, kad izdzirdēja apkalpes darbinieku saucam: “Vēl 2 vietas!” – Hosono ielēca glābšanas laivā, tādējādi paglābjoties no Nā*es.

Kad Hosono atgriezās Japānā, viņš saņēma milzīgu sabiedrības nosodījumu – viņu “ķengāja” mediji un no viņa novērsās apkārtējie, viņu pat atlaida no darba! Hosono ģimene dzīvoja kaunā. Ar laiku Hosono atguva darbu ministrijā, jo bija pārāk neatsverams darbinieks, taču par gļēvuli viņu uzskatīja līdz dzīves beigām.

Avots: elitereaders.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment