Vienkāršākā kefīra cepumu recepte. Ātrs gardums pie tējas

 

Kefīra cepumi ir gardi un veselīgi cepumi, kas iegūst savu īpašo garšu un tekstūru, pateicoties kefīra piedevai. Šie cepumi apvieno tradicionālās cepumu garšas ar labvēlīgajiem īpašumiem, ko piedāvā kefīrs.

Vai esi gatavs iegrimt šajā garšīgajā un veselīgajā piedzīvojumā?

Kefīrs ir fermentēts piena produkts, kas piedāvā daudz labvēlīgu baktēriju un probiotikas, kas veicina labu zarnu veselību un imūnsistēmas stiprināšanu. Šīs labvēlīgās īpašības padara kefīru par ideālu sastāvdaļu cepumiem, piedodot tiem ne tikai unikālu garšu, bet arī veselības labumus.

Šie cepumi ir lielisks veids, kā baudīt gardu uzkodu, nezaudējot veselīgu dzīvesveidu. Tāpēc, ja esi gatavs eksperimentēt ar savu cepumu cepšanu un baudīt ne tikai garšas, bet arī veselības priekus, neaizmirsti iekļaut kefīru savā nākamajā cepumu receptē!

Šie cepumi ir lielisks veids, kā baudīt gardu uzkodu, nezaudējot labu dzīvesveidu. Tāpēc, ja esi gatavs eksperimentēt ar savu cepumu cepšanu un baudīt ne tikai garšas, bet arī vese**bas priekus, neaizmirsti iekļaut kefīru savā nākamajā cepumu receptē!

Viena no visvienkāršākajām un ātrākajām garšīgu un maigu kefīra cepumu receptēm. Minimāls sastāvdaļu daudzums, bet maksimāls garšas baudījums.

Pagatavošanai jums būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:

Kefīrs – 100 ml

Ola – 1

Augu eļļa – 60 ml

Cukurs – 1 ēdamkarote

Milti – 250 g

Cepamais pulveris – 1 tējkarote

Lasi arī: Tu esi slikta saimniece, ja tavā mājoklī šajās vietās ir putekļi. Lūk, kas jādara, lai miteklis vienmēr smaržotu pēc tīrības!

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment