Vienmēr biju pirkusi dārgos tīrīšanas līdzekļus, kamēr vecmāmiņa man nenodeva šo brīnumaino recepti!

Nav noslēpums, ka veikalos pārdotie mazgāšanas līdzekļi satur tik daudz ķīmijas, ka no tiem varētu būt vairāk kaitējuma nekā labuma. Tie var viegli izraisīt nevēlamas alerģiskas reakcijas,

 

Mēs varam piedāvāt jums drošu, efektīvu un ekonomisku līdzekli, ar kuru varat mazgāt plīti un citas sadzīves tehnikas virsmas, neradot nekaitējumu ne jums, ne jūsu tuviniekiem.

Līdzeklis plīts tīrīšanai:

Šis ērti lietojamais līdzeklis bez problēmām tiks galā ar sarežģītiem uzdevumiem un palīdzēs viegli notīrīt plīti vienā mirklī!

Un ko vēl, to pagatavošana ir tik vienkārša, ka pat vieglāk par vieglu – jums būs nepieciešamas tikai četras sastāvdaļas, kas visiem ir viegli pieejamas.

Tev vajadzēs:

5 l ūdens
½ glāzes soda
1/3 glāzes citrona sulas
¼ glāzes etiķa.

Viss, ko nepieciešams izdarīt – tas ir sajaukt kopā visas sastāvdaļas un baudīt rezultātu! Pievieno ūdenim sodu un labi izmaisi.

Iegūtajam maisījumam pievieno klāt citronu sulu un, nesteidzīgi maisot, arī etiķi. Nu lūk, maisījums ir gatavs lietošanai!

Biezā slānī uzklāj līdzekli uz tīrāmo apgabalu. Ērtībai var izmantot virtuves sūkli vai kādu raupjāku birsti.

Kad līdzeklis būs nožuvis, vienkārši rūpīgi nomazgā plīti ar ūdeni. Rezultāts būs manāms uzreiz – ideāla tīrība garantēta!

Lasi arī: Nodzeltējis spilvens atkal kļuva sniegbalts! Perfektas mazgāšanas recepte

Ņem vērā šo vienkāršo recepti un atceries, ka jo mazāk kaitīgu vielu jūsu mājās, jo veselāka jūsu ģimene!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment