Nodzeltējis spilvens atkal kļuva sniegbalts! Perfektas mazgāšanas recepte

Kādreiz balts spilvens, bet tagad teju banāna krāsā… Tas ir ne tikai neestētiski, bet arī neveselīgi. Jā, jebkurš spilvens neizbēgami kļūst dzeltens, piesūcoties ar sviedriem, kas uz tā uzkrīt pat caur spilvendrānu. Lai jūsu iecienītākais spilvens būtu tīrs, tas ir jāmazgā 2 reizes gadā!

Spilvena mazgāšana veļas mašīnā ir ērta. Lai lieta nezaudētu savu izskatu, nesabojātos pildījums, jums vienkārši jāievēro elementāri noteikumi.

Nodzeltējušu spilvenu tīrīšana

Tev vajadzēs:

  • 1 ēdamkarote veļas pulveris
  • 1 ēdamkarote trauku mazgāšanas līdzeklis
  • 1 ēdamkarote balinātājs
  • 0,5 ēdamkarote nātrija tetraborāts

Tīrīšanas kārtība:

Nosakiet, vai spilvens ir dūnu vai sintētisks. Paskatieties uz etiķeti. Var būt instrukcijas, kā mazgāt spilvenu veļas mašīnā. Gandrīz visi spilveni normāli panes mazgāšanu, problēmas var rasties tikai ar griķu pildītiem spilveniem.

Lasi arī: Saki “nē” sabojātām lietām! Uzzini, ko nozīmē ikonas uz apģērba birkām

Noņemiet spilvendrānu no spilvena. Lai mazgāšana būtu veiksmīga, mazgāšanas līdzekļa atvilktnē pievienojiet visas uzskaitītās sastāvdaļas.

Ieslēdziet mazgāšanas ciklu karstā ūdenī saskaņā ar norādījumiem uz spilvena etiķetes. Ja etiķetes nav, ieslēdziet mazgāšanu vidējā temperatūrā. Iesaku izslēgt griešanās režīmu! Pēc mazgāšanas saspiediet spilvenu ar rokām,

Pēc tam kādu laiku aptin spilvenu ar frotē dvieli, lai uzsūktu lieko mitrumu. Pēc tam žāvējiet spilvenu horizontāli, piemēram, uz veļas auklas vai žāvētāja.

Pavisam drīz spilvens būs kā jauns!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment