Ja izmantosiet šo triku, atkausēsiet ledusskapi reizi gadā, nevis katru mēnesi.
Ko darīt, ja piektajā dienā pēc atkausēšanas izveidojas ledus? Ja saldētavā vai saldētavas nodalījumā veidojas pārmērīgs ledus daudzums, tas nav normāli. Lai gan šī parādība ir diezgan izplatīta. Lai ledus neatgrieztos dažas dienas pēc ledusskapja atkausēšanas, ir pārbaudīts veids, kā to novērst. Mēs jums pastāstīsim, kā ar vienu lētu aptiekas līdzekli no šīs problēmas atbrīvoties uz visiem laikiem.
Ko darīt, ja ledus sasalst saldētavā?
Lai atbrīvotos no ledus sasalšanas problēmas, vispirms nepieciešams atkausēt un iztīrīt saldētavu. Ja pareizi rūpēsieties par savu saldētavu, to atkausēsiet 1-2 reizes gadā, nevis katru mēnesi. Šī metode darbojas pat ļoti veciem ledusskapjiem.
Lasi vēl: Neizmetiet tējas maisiņus: 7 veidi, kā tos izmantot atkārtoti
Lai ātri atkausētu ledusskapi, izmantojiet karstu ūdeni un sāls šķīdumu. Lai to izdarītu, ledusskapja iekšpusē jāieliek trauks ar karstu ūdeni. Un tad pagatavojiet šķīdumu, pievienojot 2 ēdamkarotes sāls glāzei ūdens. Tad ielejiet šo maisījumu izsmidzinātāja pudelē un vienmērīgi apstrādājiet ar to saldētavas sienas.
Lasi vēl:Neizmetiet tējas maisiņus: 7 veidi, kā tos izmantot atkārtoti
Ledus sāks krist no sienām jau pēc dažām minūtēm. Tas jāsavāc uzmanīgi, lai nesabojātu saldētavas virsmu.
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Ko nevajadzētu darīt 17. decembrī, pretējā gadījumā tiks traucēts jūsu iekšējais miers
- Būtiski jaunumi no VSAA: kā pabalstu pārrēķini ietekmēs jūsu ienākumus; pilns saraksts ar izmaiņām, kas gaidāmas no nākamā gada 1. janvāra
- Kāda kliente vīlusies ”DPD”, kad saņēmusi savu ilgi gaidīto sūtījumu: ”Kā lai tādu dāvina”
- Vīrs mani aizsūtīja uz laukiem rakt kartupeļus, lai “pilsētnieci iemācītu strādāt” – pastāstīšu ko es izdarīju un kā vēl iemanījos nopelnīt
- Kāpēc turīgi ārzemnieki klīst pa Latvijas kapsētām, nevis muzejiem – kāds tam iemesls
- Latvijas Valsts Ceļi brīdina šoferīšus: no 17. decembra uz Bauskas šosejas vērienīgas satiksmes izmaiņas











