Kā balināt saldētavu un ko darīt, lai novērstu ledus veidošanos no jauna?
Vienlaikus ar atkausēšanu var balināt plastmasu, ja ir tāda problēma, īpaši, ja ledusskapis jau ir vecs. Šim nolūkam lieliski noder ūdeņraža pārskābes un dzeramās sodas maisījums. Šī vienkāršā tautas metode labi attīrīs, dezinficēs un balinās plastmasu, nesaskrāpējot to.
VIDEO:
Pēc atkausēšanas parūpējieties par saldētavas dezinfekciju, īpaši, ja tajā tiek uzglabāta gaļa. Šim nolūkam var izmantot hlorheksidīnu, tikai pēc mazgāšanas to uzklājiet uz saldētavas sausās virsmas.
Visbeidzot, lai novērstu ledus sasalšanu saldētavas nodalījumā, pēc atkausēšanas, mazgāšanas un dezinfekcijas uz sausās virsmas uzklājiet plānu glicerīna kārtiņu. Tad ledusskapis nebūs pastāvīgi jāatkausē.
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- Nopirku vasarnīcu Pierīgā par puscenu, bet kaimiņš stipri piekodināja: ”Neej pagalmā pēc pusnakts” – es neklausīju
- 5 lietas, kas jāizdara līdz 6. decembrim: pretējā gadījumā veiksme jūs pametīs
- Kondensāts beigs krāties uz logiem, ja tos noslaucīsi ar vienu pavisam parastu virtuves lietu
- Kartupeļu salāti būs daudz krēmīgāki un garšīgāki, ja majonēzi aizstāsi ar vienu labāku sastāvdaļu
- Sinoptiķu prognozes liecina, ka ziema var beigties tā īsti nesākusies: lielākās izmaiņas var sākties decembra sākumā
- Mamma prata uzburt cepumiņus “gandrīz no nekā”: nostalģiskā bērnības garduma recepte








