Viņa attaisīja konservēto pupiņu bundžu un atklāja tajā kaut ko pretīgu!

31602E7200000578-3455047-Troy_Walker_said_she_found_a_snake_head_inside_a_can_of_Western_-m-11_1455919630286

Viņa stāsta, ka vairāk uztraucoties par to, ka kāds atradīs arī pārējo čūskas ķermeni. Veikala darbinieki atvainojās par notikušo un pilnībā atmaksāja viņas naudu par vairāk nekā 30 nopirktajām pupiņu bundžām.

Volkere uzņēmumam nosūtīja atrastās čūskas galvas fotogrāfiju, un šis gadījums tiek izmeklēts.

Western Family finanšu direktors Pīts Kreivens apstiprināja, ka zaļo pupiņu bundžā ir atrasts svešķermenis, bet neprecizēja, vai tā bija čūskas galva.

Viņš pastāstīja, ka preces piegādātāji ir informēti par notikušo, kā arī par to tiek gatavots pārskats un šobrīd ražošana vairumtirdzniecībai ir apturēta.

Svešķermeņu klātbūtne pārtikas produktos tiek uztverta ļoti nopietni un uzņēmums vēlas zināt, kas tas ir, lai nekavējoties  veiktu pārbaudes un visus iespējamos labojumus.

Uzņēmuma kvalitātes kontroles speciāliste skaidro, ka viņi šobrīd mēģina noskaidrot, no kuras preču partijas ir konkrētā bundža, kā arī uz kurām vairumtirdzniecības vietām tā tika sūtīta. Kad tas tiks noskaidrots, šo partiju izņems no veikalu plauktiem.

Tajā vakarā pagatavotās pupiņas Volkere izmeta ārā, un pēc šī atgadījuma, protams, viņas apetīte pāris dienas bija zudusi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment