Viņa izskatās kā grūtniece 9. mēnesī, taču patiesībā viņas lielajam vēderam ir sirdi plosošs iemesls

Lielais vēders patiesībā bija viņas smagās alkohola atkarības rezultāts.

Pēc gadiem ilga darba bārā Džo kļuva par upuri kārdinājumiem, kuri nepārtraukti bija viņai apkārt. Viņai sākās alkohola atkarība, kas arvien pastiprinājās nākamo piecu gadu laikā, līdz viņa jau dzēra vismaz trīs vīna pudeles dienā. Pārmērīgā dzeršana sabojāja sievietes aknas. Barības vielas, ko dabiski vajadzētu apstrādāt aknām, uzkrājās viņas vēderā.

Aknu cirozes laikā rētaudi aizstāj veselos audus. Rezultātā Džo cieta no šķidruma aiztures organismā, kas lika viņai izskatīties kā grūtniecei. Ik pēc trim nedēļām viņai nācās doties uz slimnīcu atsūkt lieko šķidrumu. Tā bija sāpīga procedūra, kuras laikā viņas ķermenī tika durtas adatas un ievietots katetrs.

Lasi vēl: Viņa draudzene gaidīja piecīšus; ierodoties dzemdēt, ārsti paziņo kaut ko šokējošu!

Par laimi Džo pārstāja lietot alkoholu, taču viņas aknu bojājumi bija paliekoši. Starp slimnīcas apmeklējumiem, lai atbrīvotos no liekā šķidruma, viņai bija grūti staigāt un pašas spēkiem apģērbties. Viņa ievācās atpakaļ pie savas mātes, kura par viņu rūpējās.

Džo stāsts kalpo par spēcīgu un biedējošu apgalvojumu, kā cilvēka dzīvi var izmainīt alkohola atkarība – un kādu neatgriezenisku kaitējumu nodarīt ķermenim.

https://www.youtube.com/watch?v=1JWrfujNJXI

Avots: eyeopening.info

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Reģistrējies šeit: http://bit.ly/2en6QyG sagaidi svētdienas izlozi un sāc jaunu dzīvi - tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis!</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau šogad? Izsmalcināta rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīte draugu lokā un nedēļas atvaļinājums kādā no slēpošanas kūrortiem? Tu arī to vari! Paspēj piepildī savus slēptākos sapņus vēl šogad.

Leave a Comment