Viņa katru dienu vienatnē devās uz solāriju. Tad policija viņas mājās uzgāja ŠO

Viņi skatījās, kā vecāki atveda savus bērnus, un pēc tam redzēja, kā auklīte viena pati pamet savu mājokli. Baidoties par bērnu drošību, policija ielauzās sievietes mājoklī un atrada tur septiņus mazus bērnus vecumā no sešiem mēnešiem līdz četriem gadiem. Sieviete atstāja viņus nepieskatītus, kamēr pati devās uz trenažieru zāli un solārijiem.

Tagad policijai izdevies atklāt jau vairāk nekā 100 incidentus, kuros Nederlina nolaidīgi izturējusies pret šiem bērniem.

Oregonas štatā mītošajai bērnu dienas auklītei piespriestas vairāk nekā 100 apsūdzības nolaidīgā attieksmē pret maziem bērniem un viņu apdraudēšanā.

Lasi vēl: Viņš vēlējās sāpināt savu sievu, bet, lai to izdarītu, iznīcināja visu ģimeni

Šobrīd viņai piespriesta pavēle netuvoties iepriekšminētajiem septiņiem bērniem un viņu vecākiem, kā arī visiem mazgadīgajiem. Viņas pašas dēlu sievietei ļauts satikt tikai uzraudzītās vizītēs.

Apgabala advokāts Džons Hamels par šo notikumu izteicies: “Tas, kas mani satrauc visvairāk, ir dažu bērnu vecums un tas, cik ilgu laiku viņa bija prom. Nekas nav dārgāks par mūsu bērnu drošību. Ja Nederlinai izvirzītās apsūdzības tiesā izrādīsies patiesas, es centīšos panākt, lai viņa saņem maksimālu sodu.”

Avots: viralnova.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment