Viņa pazuda, bet, kad tika atrasta, atklājās SLIMĀKAIS, ko varētu iedomāties!

1

Mistiskā 38 gadus vecas sievietes pazušana no Arkanzasas beidzot ir tikusi atklāta – tās detaļas ir pilnīgi slimas un šokējošas.

2014. gadā vīrietis no Arkanzasas, Džimijs Roberts, paziņoja policijā, ka ir pazudusi viņa sieva Andrea Reinolda – pēc šī ziņojuma sākās ļoti intensīvi meklēšanas procesi. Džimija vecāki vienmēr turējās viņas blakus un atbalstīja dēlu grūtajā brīdī. Šis trio – Džimijs un abi viņa vecāki nepadevās ne mirkli, viņi katru dienu iesaistījās meklēšanas procesos, līdz kādai dienai, kad tika atklāta visa patiesība par sievietes pazušanu.

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kas tik slims notika ar pazudušo sievieti!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Rudīte</cite>

    Katram savas dīvainības.
    Lielisks veids reālu un regulāru papildinājumu gūšanai savam budžetam, ir dalība izlozēs. Tāpat kā pērc apdrošināšanu savam auto pie apdrošināšanas brokera, kurš piemeklē tev izdevīgāko piedāvājumu, vari iegūt pieeju pasaules lielākajām loterijām caur loteriju brokeru platformu – ātra reģistrācija, droša datu šifrēšana ar SSL tehnoloģiju, iespēja izvēlēties likmi atbilstoši savam maciņam, vērot izlozi tiešsaistē. Šis ir veids, kā izmainīt savu dzīvi! Noķer savu veiksmi! http://ej.uz/jjan

Leave a Comment