Patiesībā žuljēns ir viens no veidiem, kā sagriezt produktus. Bet mums zināmajā nozīmē tā ir ļoti garšīga uzkoda, bet ir daži, kas īsti pat neizprot šīs uzkodas nozīmi.
“Dzentlmenis.lv” piedāvā ģeniālu risinājumu – pagatavot aromātisku un sulīgu sēņu žuljēnu ēdamos kartupeļu groziņos. Uzreiz sakām, ka šis ēdiens nav diētisks, bet garšīgs gan!
Tevi arī varētu interesēt
Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu recepti!
Tevi noteikti interesēs
- Nolēmām uz pāris dienām aizbraukt uz Liepāju pie brāļa, bet viņa sieva mums izrakstīja rēķinu par ēšanu un dzīvošanuby Rinalds Bergmanis
- “Tas nav pats svarīgākais dzīvē…”: aktrise un psiholoģe Diāna Zande negaidīti par savu dzīvi atklāj līdz šim nezināmus faktusby Laura Andersone
- “Man ir 20 gadu pieredze!”: dārza influenceris Dāvids pastāsta, kā aprēķināt, cik daudz tomātu stādiem jāapgriež lapasby Laura Andersone