Patiesībā žuljēns ir viens no veidiem, kā sagriezt produktus. Bet mums zināmajā nozīmē tā ir ļoti garšīga uzkoda, bet ir daži, kas īsti pat neizprot šīs uzkodas nozīmi.
“Dzentlmenis.lv” piedāvā ģeniālu risinājumu – pagatavot aromātisku un sulīgu sēņu žuljēnu ēdamos kartupeļu groziņos. Uzreiz sakām, ka šis ēdiens nav diētisks, bet garšīgs gan!
Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu recepti!
Tevi noteikti interesēs
- Pagatavojiet uzlējumu no produkta, kas atrodas jebkurā virtuvē un jūsu orhidejas uzziedēs dažu dienu laikāby Laura Blūma
- Mājās gatavoti kruasāni, kas burtiski kūst mutē. Gadiem pārbaudīta mammas recepteby Rinalds Bergmanis
- Pasaules gals un Otrā atnākšana: ko saka vecais pravietojums par pāvestiemby Sandra Ločmele