Viņa uzlika kājas uz auto priekšējā paneļa– tā bija viņas dzīves lielākā kļūda!

young lady4

Tas bija ceļojums ar auto, tāds pats kā visi citi – pie stūres atradās viņas draugs, viņa kājas novietojusi uz mašīnas priekšējā paneļa, atspiedās krēslā un vēroja rietošo sauli.

Kā izrādījās, tas bija brauciens, kas nu jau 26 gadus vecās Betānijas Bensones dzīvi mainīja pilnībā. Kā tik vienkārša un, šķietami, droša darbība var pilnībā izmainīt kāda dzīvi?

Pirms šī notikuma, Bensone bija apdāvināta universitātes studente, viņa brīvi runāja franču valodā un viņa gandrīz bija pabeigusi savu izglītību Trentas Universitātē.

Bet notika negadījums un viņas lēmums novietot kājas uz priekšējā paneļa to visu krasi mainīja.

Bensone neatceras negadījumu, bet viņai pastāstīja, ka viena sadursme izraisīja domino efektu – sākumā sadūrās kāds motocikls un maza automašīna, tiem aizmugurē braucošās smagās automašīnas ar piekabi , šoferis bremzēja, lai izvairītos no sadursmes. Bensonas draugam neizdevās pietiekoši ātri apstāties un viņu mašīna ietriecās smagā auto aizmugurē.

Lasi arī: Skolnieki redz, kā skolotāja pērk apakšveļu – tagad vecāki pieprasa viņu atlaist

Bensone un viņas draugs, brīnumainā kārtā, izdzīvoja. Bet, ņemot vērā, ka jaunās sievietes kājas atradās uz priekšējā paneļa, viņa cieta no šausmīgiem ievainojumiem, kas varēja nenotikt.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kāpēc tas bija tik bīstami

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment