Viņa veltīja 40 gadus, lai pierādītu, ka ir iespējams nokļūt pagātnē! Fantastisks skats!

3

Otrā pasaules kara laikā Lančesteras katedrāles logi tika aizvesti no dzimtās pilsētas. Pēc kāda laika šie logi nejauši tika atrasti kādos Londonas mājas bēniņos. Šobrīd šīs skaistās vitrīnas un logi grezno Bartones kundzes mājas sienas.

4

5

Ēdamistaba pilnīgi uzrunā doties ēst! Divi no goda vietās esošajiem krēsliem var dižoties ar to 400 gadus veco stāstu. Pārējie seši krēsli ir saglabājušies no 1700. gada. Apdare ir pieskaņota paklāju un aizkaru toņiem.

6

7

Galda servīze nākusi no Eiropas. Katrs šķīvis maksā 150 dolārus!

8

Virtuve, kuras garums ir 13,7 m, ir apšūta ar bērza paneļiem. Pa vidu atrodas 1800. gada bibliotēkas galds. Saimniece nav aizmirsusi arī par mūsdienu cilvēku vajadzībām, tādeļ līdzās senlaicīgajiem piederumiem manāma arī jauna sadzīves tehnika.

9

Virtuvē esošā kamīna arka ir izveidota no koka, kuru parasti izmanto vijoļu gatavošanai. Tas ir buksuss, melnais vai sarkanais rožkoks.

Virtuves durvju biezums ir 7,6 cm! Tās rotā krāšņas spāņu eņģes.

10

Par viesiem Almīne arī nav aizmirsusi. Pēc saimnieces sacītā, gulta un lāde ir gatavota XI gadsimta sākumā. Turklāt viesu atpūtas istabu rotā arī vienīgais vienkrāsainais paklājs mājā.

11

Viesiem paredzētu vannas istabu dekorē izteiksmīgs teātra portjers.

12

Saimnieces guļamistabā ir ne tikai liela un grenza gulta, bet arī ārkārtīgi skaisti griestu zīmējumi. Glezna, kuras garums ir 4,3 m, bet platums 2,3 m, ir piestiprināta uz plānas alumīnija plāksnes un iestrādāta griestos.

Lasi vēl: FOTO, VIDEO: bagāts pāris izšķiras un pārdala kopīgo savrupnamu ar betona SIENU: sieva asarās

13

14

Saimnieces vannas istabu rotā Viktorijas laikmeta bibliotēkas galds. Griesti ir klāti ar gleznām un zelta medaljoniem.

15

Taču ne visas istabas ir veltītas tikai senajiem laikiem. Viesistaba un darba istaba atgriež mūs atpakaļ 21. gs. ar visiem šim gadsimtam labi zināmajiem piederumiem: dators, televizors un žalūzijas.

16

Ar savu neparasto māju Almīne mums pierādīja, ka atgriezties pagātnē ir iespējams. Lielisks piemērs, ka savus sapņus dzīvē ir jāīsteno pat tad, ja tas prasīs 40 gadus!

17

Avots: takprosto.cc

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment