Viņa uzstādīja kameras savā virtuvē; Jau drīz viņa ieraudzīja kaut ko neticami PRETĪGU

 Vīrietis no ledusskapja izņēmis iepakojumu ar apelsīnu sulu, kas sagatavota brokastīm. Tad viņš turpat uz vietas sācis pašapmierināties un kritiskajā momentā ejakulējis sulas pakā. Lai pārliecinātos, ka viss labi samaisīsies, viņš sakratījis sulas paku un tad ielicis to atpakaļ ledusskapī, lai pēc tam nozustu no notikuma vietas.

Mājas īpašniece par to, protams, ziņoja policijai, kura jau drīz vien identificēja padzīvojušo kungu, arestēja viņu un apsūdzēja par ielaušanos un par pārtikā lietojamu produktu apgānīšanu.

Apsūdzībā teikts: “Viņš apzināti sajauca bioloģisku un/vai bīstamu substanci, tas ir, spermu, ar dzērienu, kaut arī zināja, ka šo dzērienu varētu lietot cita persona.”

Protams, šo ir grūti apstrīdēt, un Burdeta aizstāvības advokātam viņa nevainību pierādīt, ļoti iespējams, neizdosies. Pagaidām vēl nav zināms, kāds sods vīrietim draud par šo nodarījumu. Tāpat arī nav skaidra nozieguma motivācija, kaut gan, visticamāk, vīrietis kāda iemesla pēc juta nepatiku pret šo sievieti un vēlējās viņai atriebties.

 

Avots: shockingtimes.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment