Viņa zaudēja atmiņu nelaimes gadījumā; Viņas vīrs tāpēc izdarīja kaut ko patiesi pārsteidzošu

Tikai 19 dienas pēc kāzām Džastisa cieta negadījumā, un pēc neskaitāmām fizioterapijas stundām viņa atkal jūtas labi. Taču mēnesi pēc negadījuma viņa vīram atklāja kaut ko sirdi plosošu: “Negribu tevi sadusmot… bet, es neatceros mūsu kāzas”, viņa teica. Džastisa nespēj atcerēties piecas pēdējās nedēļas pirms negadījuma, kuru laikā notika arī viņu kāzu ceremonija.

1

Lai mēģinātu atgūt atmiņu, viņa katru dienu skatījās uz kāzu fotogrāfijām, bet tik un tā neko nespēja atcerēties. “Es redzu, kā viņš uz mani skatās ceremonijas laikā, un atdotu jebko, lai tikai atcerētos tā brīža sajūtas,” viņa stāsta.

Džeremijs saprata, ka viņam kaut kas jādara lietas labā. Viņš atceras: “Es biju satriekts un ilgi nevilcinoties pateicu, ka viņas dēļ to izdarīšu vēlreiz.”

2 3

Pāra stāsts drīz vien nonāca ziņās, un viņi saņēma atbalstu no vietējiem uzņēmējiem, kas piedāvāja sponsorēt fotogrāfa pakalpojumus, kāzu torti, un daudz ko citu.

Savas otrās kāzas viņi plāno pirmajā Augustā – pirmo kāzu gadadienā.

5 6

“Man tas šobrīd ir neizsakāmi svarīgi. Kāzas ir notikums, kam jāpaliek abu nevis viena cilvēka atmiņā. Nav svarīgi, vai atmiņas iespējams atgūt, jo mēs to darīsim vēlreiz!” Stāsta Džeremijs.

Avots: brightside.me

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment