Viņš aizdedzināja kafijas biezumus pagalmā. Iemesls – ģeniāls!

Vasara ir viens no aizraujošākajiem gadalaikiem. Tomēr, lai to padarītu vēl izcilāku, būtu lieliski, ja būtu mazāk uzmācīgo odu un citu kaitinošo kukaiņu. Papildus nepatīkamajai sīkšanai, šie kukaiņi var pārnest arī dažādas slimības.

 

Veikalā iegādātie līdzekļi nav vienmēr efektīvi, tie ir dārgi un toksiski. Īpaši jutīgi pret tiem ir bērni. Šie līdzekļi var izraisīt ne tikai alerģiskas reakcijas, bet arī kaitēt sirdij un pat nervu šūnām. Tāpēc mēs iesakām aizmirst par veikalā iegādātajiem līdzekļiem un sākt izmantot kafijas biezumus.

Odi un citi asinssūcēji kukaiņi ir aprīkoti ar daudziem jutīgiem receptoriem, kas ļauj viņiem atrast asins avotus. Tas padara viņus ļoti jūtīgus pret noteiktām smaržām, piemēram, dūmu smaržu. Tāpēc labākais risinājums ir aizdedzināt kafijas biezumus. Pirmkārt, tie izdala spēcīgu aromātu, un otrkārt, tie stipri dūmo.

 

Ja jūs esat nolēmis pavadīt laiku terasē vai uz balkona, vienkārši izklājiet uz alumīnija foliju vai šķīvja kafijas biezumus un aizdedziniet tos. Vēlams pievienot arī sasmalcinātas lauru lapas.

Šis līdzeklis ir efektīvs un nav kaitīgs cilvēkiem. Starp citu, kafijas biezumi palīdzēs tikt galā ne tikai ar odiem, bet arī ar mušām, skudrām un gliemežiem.

 

Odu uzbrukums sāksies jau jūnija otrajā pusē, tāpēc mēs iesakām ņemt šo padomu vērā. Lūdzu, dalieties ar šo informāciju ar saviem draugiem. Viņi noteikti novērtēs jūsu padomu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment