Viņš dodas četrrāpus cauri visai valstij sirdi žņaudzoša iemesla dēļ

1

Chena dēls pazuda apmēram pirms 15 mēnešiem no ģimenes mājas Wenzhang Xi, kur viņš spēlējās ar saviem brālēniem. No pieejamās informācijas ir zināms, ka mazais puisītis visticamāk ir nolaupīts un pārdots kādai citi ģimenei. Policija stāsta, ka Chena dēls ir dzīvojis pie viņa vecvecākiem, kur arī viss norisinājies.

Chens jau no mazotnes ir slimojis ar poliomielītu jeb bērnu trieku, tāpēc viņam ir šie fiziskie traucējumi, taču tas viņu nav atturējis doties dēla meklējumos.  Tā kā policijai neko neizdevās panākt un atrast viņa dēlu, viņš nolēma pamest savu darbu fabrikā, atstājot savu sievu mājās, un doties ceļā.

Lai cik grūti, sāpīgi tas būtu, lai vai kas man būtu jāizcieš, bet es nepadošos līdz nebūšu atradis savu dēlu!

Chens jau ir bijis vaiākās pilsēta un cik zināms, pašlaik esot vienā no lielākajām pilsētām Guandongā.2

 

Lai atvieglotu savu ceļu, viņam līdzi ir šāds plakāts, uz kura ir viņa dēla attēli un apraksts par notikušo, cerot, ka kāds kaut ko zinās un varēs dot kādas norādes.

3

 

Chens un viņa sieva tagad cenšas izmantot arī internetu, jo kā zināms, tas mūsdienās var darīt brīnumus. Diemžēl iespējamība atrast dēlu ir maza, jo šāda veida noziegumi Ķīna ir diezgan izplatīti, jo visi vēlas, lai viņiem būtu dēls, kas varēs tālak nodot ģimenes vārdu. Taču šis vīrs tiešām ir apbrīnojams, jo par spīti savai slimībai, viņš ir pametis visu un četrrāpus dodas cauri visai Ķīnai, kas ir diezgan milzīga un ar lielu iedzīvotāju skaitu, lai atrastu savu dēlu. Jācer, ka tomēr viņam izdosies, un viņa ģimene būs atkal laimīga un visi kopā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment