Šķietami ikkatram no mums ir savs veids, kā vārīt un tīrīt olas.
Citi mēģina novārītās olas kratīt burciņā, citi uzsit ar karoti un tad skrubina nost čaumaliņu utt.. Jebkurā gadījumā– tas ir ilgs process.
Pavārs un suši meistars Vindijs Sukiaki stāsta, ka olas ir grūti notīrīt, jo tu sākumā neesi izdarījis visu kā nākas, pirms vispār tās liki vārīties.
VIDEO:
Iepazīsties ar šī meistara neparasto, bet satriecošo metodi, kas atvieglos reizes, kad jātīra cieti vārītās olas.
Pirmkārt– olām ir jābūt istabas temperatūrā
Šķirsti tālāk, lai uzzinātu, kas jādara pēc tam:
Tevi noteikti interesēs
- Ģerānijas kopšana rudenī: pareiza mēslošana vēl bagātīgākai ziedēšanai ziemā
- Kartupeļu mīklas pankūkas: ātra recepte, kad vajag pusdienas sataisīt ”pa ātro”
- Vectēvs laukos atklāja veco triku: pelni cementa vietā – recepte, kas tur stiprāk par akmeni
- “Viņa ir sirsnīga, vieda, gudra….”: dziedātājs Ainars Bumbieris sajūsmā par kādu īpašu sievieti savā dzīvē (+ VIDEO)
- “Viņš jau ļoti, ļoti sen to ir pelnījis!”: izziņoti jaunumi saistībā ar Maestro Raimondu Paulu:
- Sacietējis cements vēl nav beigas: 7 ģeniāli veidi, kā to izmantot būvniecībā un dārzā







