Šķietami ikkatram no mums ir savs veids, kā vārīt un tīrīt olas.
Citi mēģina novārītās olas kratīt burciņā, citi uzsit ar karoti un tad skrubina nost čaumaliņu utt.. Jebkurā gadījumā– tas ir ilgs process.
Pavārs un suši meistars Vindijs Sukiaki stāsta, ka olas ir grūti notīrīt, jo tu sākumā neesi izdarījis visu kā nākas, pirms vispār tās liki vārīties.
Iepazīsties ar šī meistara neparasto, bet satriecošo metodi, kas atvieglos reizes, kad jātīra cieti vārītās olas.
Pirmkārt– olām ir jābūt istabas temperatūrā
Šķirsti tālāk, lai uzzinātu, kas jādara pēc tam:
Tevi noteikti interesēs
- Kažoks būs jāvalkā pat mājās: sinoptiķi ir paziņojuši neparasti aukstā laika iestāšanās datumuby Sandra Vīgante
- Kāpēc dziedātāji un mūziķi valkā austiņas uzstāšanās laikā: tas nav tik viegli kā izskatāsby Sandra Vīgante
- “Tas nav pareizi! Virtuvē jāstāv sievietei, bet tev te ir nezin, kas!” – uzstāja mana mammaby Laura Andersone