Šķietami ikkatram no mums ir savs veids, kā vārīt un tīrīt olas.
Citi mēģina novārītās olas kratīt burciņā, citi uzsit ar karoti un tad skrubina nost čaumaliņu utt.. Jebkurā gadījumā– tas ir ilgs process.
Pavārs un suši meistars Vindijs Sukiaki stāsta, ka olas ir grūti notīrīt, jo tu sākumā neesi izdarījis visu kā nākas, pirms vispār tās liki vārīties.
Iepazīsties ar šī meistara neparasto, bet satriecošo metodi, kas atvieglos reizes, kad jātīra cieti vārītās olas.
Pirmkārt– olām ir jābūt istabas temperatūrā
Tevi arī varētu interesēt
Šķirsti tālāk, lai uzzinātu, kas jādara pēc tam:
Tevi noteikti interesēs
- Producents atklāj, kā Sedokova spēja atgūties pēc notikumiem ar Timmu, kā arī atklāj, cik lielus ienākumus viņa šobrīd gūstby Sandra Ločmele
- Dabas pētnieks Vilis Bukšs beidzot prognozē vai Jāņos arī sagaidīsim lietu: ”Būs nepatīkami”by Sandra Ločmele
- Es vairs nevalkāju ”humpalu” drēbes no lietoto apģērbu veikaliem – visu izmetu un tūlīt atklāšu kāpēcby Sandra Ločmele