Šķietami ikkatram no mums ir savs veids, kā vārīt un tīrīt olas.
Citi mēģina novārītās olas kratīt burciņā, citi uzsit ar karoti un tad skrubina nost čaumaliņu utt.. Jebkurā gadījumā– tas ir ilgs process.
Pavārs un suši meistars Vindijs Sukiaki stāsta, ka olas ir grūti notīrīt, jo tu sākumā neesi izdarījis visu kā nākas, pirms vispār tās liki vārīties.
Iepazīsties ar šī meistara neparasto, bet satriecošo metodi, kas atvieglos reizes, kad jātīra cieti vārītās olas.
Pirmkārt– olām ir jābūt istabas temperatūrā
Šķirsti tālāk, lai uzzinātu, kas jādara pēc tam:
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc kasieri vienmēr skatās jums acīs, pirms izdrukā čeku no kases aparāta- ne tikai vecuma noteikšanaiby Sandra Vīgante
- Cepeškrāsns spīdēs kā jauna – trīs tautas metodes, kas efektīvi palīdz atbrīvoties no taukiem un sodrējiemby Oskars Andersons
- Jācep maizīte un ne tikai: kādas Senlatviešu tradīcijas jāievēro 25. jūlijā, Jēkaba dienā, lai piesaistītu veiksmi un labklājībuby Laura Andersone