Viņš izdūra olā caurumu… tagad, vārot olas, tā darīšu vienmēr!

Šķietami ikkatram no mums ir savs veids, kā vārīt un tīrīt olas.

Citi mēģina novārītās olas kratīt burciņā, citi uzsit ar karoti un tad skrubina nost čaumaliņu utt.. Jebkurā gadījumā– tas ir ilgs process.

Pavārs un suši meistars Vindijs Sukiaki stāsta, ka olas ir grūti notīrīt, jo tu sākumā neesi izdarījis visu kā nākas, pirms vispār tās liki vārīties.

Iepazīsties ar šī meistara neparasto, bet satriecošo metodi, kas atvieglos reizes, kad jātīra cieti vārītās olas.

Pirmkārt– olām ir jābūt istabas temperatūrā

desktop-1457712439

 

Šķirsti tālāk, lai uzzinātu, kas jādara pēc tam:

Leave a Comment