Šķietami ikkatram no mums ir savs veids, kā vārīt un tīrīt olas.
Citi mēģina novārītās olas kratīt burciņā, citi uzsit ar karoti un tad skrubina nost čaumaliņu utt.. Jebkurā gadījumā– tas ir ilgs process.
Pavārs un suši meistars Vindijs Sukiaki stāsta, ka olas ir grūti notīrīt, jo tu sākumā neesi izdarījis visu kā nākas, pirms vispār tās liki vārīties.
Iepazīsties ar šī meistara neparasto, bet satriecošo metodi, kas atvieglos reizes, kad jātīra cieti vārītās olas.
Pirmkārt– olām ir jābūt istabas temperatūrā
Šķirsti tālāk, lai uzzinātu, kas jādara pēc tam:
Tevi noteikti interesēs
- Vilku uzbrukumi mājlopiem Latvijā turpina pieaugt – skaidrojam vienu no iemesliemby Laura Blūma
- Nekādas ķīmijas – pieredzējuši dārznieki pastāstīja, kā uz visiem laikiem tikt vaļā no skudrām un laputīm dārzāby Anete Vītola
- Mājās atrodas vairāki kaķiem domātie nagu asināšanas kociņi, bet kaķis vienalga plēš mēbeles: eksperti padomi, ko iesāktby Laura Blūma