Uzliec vārīties ūdeni, tikmēr, sameklē piespraudi.
Izdur ar to caurumu olas apaļākajā galā.
Neuztraucies– nenotiks nekas slikts!
Šefpavārs Vindijs iesaka ūdenim pievienot sāli. Kad ūdens ir sasniedzis vārīšanās temperatūru, liec olas ūdenī.
Ļauj ūdenim atkal uzvārīties un tad nogriez mazāku liesmu. Uzliec katlam vāku un vāri olas tik ilgi, cik vēlies 6-7min (mīksti vārītai) vai 8-10 minūtes (cieti vārītai).
Pēc vārīšanās olas pārlej ar pēc iespējas aukstāku ūdeni un ļauj tām atdzist.
Pārsit čaumalu un bez problēmām noņem visu čaumalu vienā piegājienā. Tas ir tik vienkārši!
Tevi noteikti interesēs
- Nedēļas nogalē pie manis pienāca kaimiņiene: “Olga, mēs jau pusgadu esam kopā ar jūsu vīru…”by Rinalds Zembergs
- Kas patiesībā notiek, ja kartupeļus pirms vārīšanas ieliksi aukstā ūdenīby Rinalds Bergmanis
- Kažoks būs jāvalkā pat mājās: sinoptiķi ir paziņojuši neparasti aukstā laika iestāšanās datumuby Sandra Vīgante