Uzliec vārīties ūdeni, tikmēr, sameklē piespraudi.
Izdur ar to caurumu olas apaļākajā galā.
Neuztraucies– nenotiks nekas slikts!
Šefpavārs Vindijs iesaka ūdenim pievienot sāli. Kad ūdens ir sasniedzis vārīšanās temperatūru, liec olas ūdenī.
Ļauj ūdenim atkal uzvārīties un tad nogriez mazāku liesmu. Uzliec katlam vāku un vāri olas tik ilgi, cik vēlies 6-7min (mīksti vārītai) vai 8-10 minūtes (cieti vārītai).
Pēc vārīšanās olas pārlej ar pēc iespējas aukstāku ūdeni un ļauj tām atdzist.
Pārsit čaumalu un bez problēmām noņem visu čaumalu vienā piegājienā. Tas ir tik vienkārši!
Tevi noteikti interesēs
- Ciklons sabojāja jūniju, bet kas būs jūlijā – sinoptiķi pastāstīja, kad iestāsies īstā vasaraby Sandra Vīgante
- Par kādām skaidras naudas iemaksu summām bankomātos bankai ir pienākums ziņot VIDby Sandra Vīgante
- Balstoties uz VID datiem, Aldis Gobzems ir mainījis savu vārdu un uzvārdu – zināms uz kāduby Sandra Vīgante