Uzliec vārīties ūdeni, tikmēr, sameklē piespraudi.
Izdur ar to caurumu olas apaļākajā galā.
Neuztraucies– nenotiks nekas slikts!
Šefpavārs Vindijs iesaka ūdenim pievienot sāli. Kad ūdens ir sasniedzis vārīšanās temperatūru, liec olas ūdenī.
Ļauj ūdenim atkal uzvārīties un tad nogriez mazāku liesmu. Uzliec katlam vāku un vāri olas tik ilgi, cik vēlies 6-7min (mīksti vārītai) vai 8-10 minūtes (cieti vārītai).
Tevi arī varētu interesēt
Pēc vārīšanās olas pārlej ar pēc iespējas aukstāku ūdeni un ļauj tām atdzist.
Pārsit čaumalu un bez problēmām noņem visu čaumalu vienā piegājienā. Tas ir tik vienkārši!
Tevi noteikti interesēs
- Mans jaunais kavalieris Rolands katru nedēļu lūdz naudu, apgalvojot, ka jāpalīdz mammai — tagad domāju kā man uz to reaģētby Rinalds Bergmanis
- Šī ir kļūda, ko noteikti pieļauj puse saimnieču – pārtrauciet turēt vaļā veļas mazgājamās mašīnas durvisby Anete Vītola
- Vistas krūtiņa nekad vairs nebūs sausa, ja pagatavosiet to šādi – tā būs labāka nekā restorānāby Anete Vītola