Uzliec vārīties ūdeni, tikmēr, sameklē piespraudi.
Izdur ar to caurumu olas apaļākajā galā.
Neuztraucies– nenotiks nekas slikts!
Šefpavārs Vindijs iesaka ūdenim pievienot sāli. Kad ūdens ir sasniedzis vārīšanās temperatūru, liec olas ūdenī.
VIDEO:
Ļauj ūdenim atkal uzvārīties un tad nogriez mazāku liesmu. Uzliec katlam vāku un vāri olas tik ilgi, cik vēlies 6-7min (mīksti vārītai) vai 8-10 minūtes (cieti vārītai).
Tevi arī varētu interesēt
Pēc vārīšanās olas pārlej ar pēc iespējas aukstāku ūdeni un ļauj tām atdzist.
Pārsit čaumalu un bez problēmām noņem visu čaumalu vienā piegājienā. Tas ir tik vienkārši!
Tevi noteikti interesēs
- “Kas mums ir bagātība, tas jums ir nabadzība”: amerikāņa iespaidi par Latvijas ciemu
- Pēc šim 10 pazīmēm var pateikt, ka vīrietim zūd mīlestība pret otru pusīti (kuras viņš pats nepamana)
- Sieviete dalās ar ģeniālu paņēmienu, kā atbrīvoties no melnās pelējuma mājās tikai 1 stundas laikā
- ”Lietus līs kā pa Jāņiem”: sinoptiķi publicējuši satraucošu laika prognozi novembrim
- Kāpēc iekšpagalmu nedrīkst nobruģēt: agrāk es minēju, bet tagad zinu droši un tāpēc tas ir aizliegts ASV
- Dzīve beidzot var sākt uzlaboties trim zīmēm pēc 2025. gada 2. novembra













