Uzliec vārīties ūdeni, tikmēr, sameklē piespraudi.
Izdur ar to caurumu olas apaļākajā galā.
Neuztraucies– nenotiks nekas slikts!
Šefpavārs Vindijs iesaka ūdenim pievienot sāli. Kad ūdens ir sasniedzis vārīšanās temperatūru, liec olas ūdenī.
VIDEO:
Ļauj ūdenim atkal uzvārīties un tad nogriez mazāku liesmu. Uzliec katlam vāku un vāri olas tik ilgi, cik vēlies 6-7min (mīksti vārītai) vai 8-10 minūtes (cieti vārītai).
Pēc vārīšanās olas pārlej ar pēc iespējas aukstāku ūdeni un ļauj tām atdzist.
Pārsit čaumalu un bez problēmām noņem visu čaumalu vienā piegājienā. Tas ir tik vienkārši!
Tevi noteikti interesēs
- Meteorologs Toms Bricis brīdina, ka Ziemassvētkos laika apstākļi nelutinās un aicina iedzīvotājus būt uzmanīgiem
- Kaķis sāka man mājās nes monētas, bet pa vienai: nolēmu kāpņutelpā nolikt video novērošanas kameru
- Statistika rāda strauju algu kāpumu, taču iedzīvotāju viedoklis ir skarbs: “Latvijā ar tām var tikai izdzīvot!”
- Vīrs aizgāja pirms 20 gadiem un atstāja mani ar mazo dēlu, bet nesen viņš atgriezās ar neparastu prasību
- Es vairs neizmantoju eļļu, lai izceptu bekonu: kāds pieredzējis šefpavārs man atklāja vienu pavisam ikdienišķu sastāvdaļu izcilam rezultātam
- “Vai tev grūti viņus pieskatīt? Tev taču savu nav, paauklē manus” – māsa uzkrāva savus bērnus un aizlidoja uz Turciju














