Viņu izvaroja patēvs, liekot dzemdēt 12 gadu vecumā. Bet tas, ko nodarīja miesīga māte, ir šausmīgāk par visu

Šantelle Džounsa (tagad 21 gadu veca) kļuva par Lielbritānijas jaunāko māti, kad viņa dzemdēja dēlu 2006. gadā, tikai 12 gadu vecumā, pēc tam kad viņu 11 gadu vecumā divreiz bija izvarojis viņas mātes toreizējais partneris.

Kad viņai bija 12, Šantelles māte Beverlija Beila pateica meitai, ka savā 21. dzimšanas dienā viņa saņems 15 000 britu mārciņu (20 458 eiro) naudas summu. Taču, kad šī diena pienāca, māte meitai izsniedza tikai divus tūkstošus (2728 eiro). Šokētā meita apgalvoja tiesai, ka 10 000 mārciņu māte izšķērdējusi savās nesenajās kāzās.

Tā kā Šantelle bija nepilngadīga, kad kompensācija tika piešķirta, to izsniedza viņas mātei kā atbildīgajai personai. Daļu no kompensācijas māte meitai izsniedza viņas 18. dzimšanas dienā, sakot, ka pārējo nedrīkstot izmaksāt pirms viņas 21. dzimšanas dienas. Taču, kad šī diena pienāca Šantellei nācās savu māti iesūdzēt tiesā par 13 000 britu mārciņu zādzību.

Šantelle par savu māti runājusi presei: “Viņa ir mani nodevusi pēdējo reizi. Es ne tikai zaudēju savu bērnību, es zaudēju arī savu mazuli un tagad es esmu zaudējusi arī savu kompensāciju par izvarošanu. Viņa ir sabojājusi manu dzīvi un es vairs nevēlos nekādu kontaktu ar viņu.”

Notikumu šokējošāku padara tieši tas, ka meitenes izvarotājs bija viņas mātes bijušais mīlnieks, Rasels Tovijs. Būdama pārbijusies no viņa, Šantelle sākumā pateica policijai, ka viņu izvaroja divi svešinieki, un tikai vēlāk atzinās, kurš tas īstenībā bija. To, ka gaida bērnu, pusaudze uzzināja tikai 2 mēnešus pirms dzemdībām.

Tiesa Beilas kundzi atzina par vainīgu un piesprieda viņai 16 mēnešu ieslodzījumu un 150 stundu sabiedrisko darbu.

Šantelles 45 gadu vecā māte
Beilas kundze savā kāzu dienā
Šantelle tagad – kopā ar savu puisi Maksu
Šantelle 12 gadu vecumā kopā ar nesen dzimušo dēliņu

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">vita</cite>

    Nav godigi un patiesi,darits.tas ir pavisam nezeligi.un zinu to,kad sai meitenei uz muzu tiks palikts atmina par so izvarosanu.vai ziniet tas nav diesko patikami acereties notikuso.to no atminas nekadigi nevar izdzest.:(((

  • <cite class="fn">Raimonds no http://lotoguru.eu</cite>

    Stulbās anglietes. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Brīdī, kad esi uz veiksmes viļņa, reģistrējies un paņem savu Džekpotu. Nāc uz manu saitu, seko instrukcijām un arī tu varēsi atļauties brīnišķīgas sievietes skatīt ne tikai feisbuka fotogrāfijās, bet arī ikdienā pie sevis mājās. Tāpat arī skaistus auto baudīt ne tikai vērojot garāmbraucējus uz ielas, bet arī no iekšpuses.

Leave a Comment