Vīrieši, uzmanību! Produkti, kurus nepieciešams izslēgt no jūsu uztura

Liekais svars nav tikai sieviešu problēma. Arvien biežāk uz ielām var sastapt vīriešus ar acīmredzami liekiem kilogramiem.

Turklāt viņiem sāk augt krūtis, vēders, gurni. Un tas viss ir saistīts ar faktu, ka viņi katru dienu patērē pārtiku, kas satur lielu daudzumu sieviešu hormonu estrogēnu. Tas var veicināt attiecīgi testosterona un libido līmeņa pazemināšanos vīriešiem.

Tas var arī provocēt nogurumu un pēkšņas garastāvokļa maiņas.

Vīrieša uzturam jābūt daudzveidīgam, taču ir 10 pārtikas produkti, kurus, pēc uztura speciālistu domām, vēlams samazināt līdz minimumam, ja vīrietis vēlas būt formā, vesels un pievilcīgs pretējam dzimumam. Pastāstīsim par 10 pārtikas produktiem, kas negatīvi ietekmē testosterona līmeni.

Vīriešiem kaitīgs uzturs

Mākslīgos apstākļos audzētas un apstrādātas jūras veltes

Jūras veltes pašas par sevi ir ļoti veselīgas, taču, piemēram, garneles un daži zivju veidi bieži ir piesārņoti ar pesticīdiem, kas palielina risku, ka vīriešiem veidosies tauki krūtīs.

Daudzu iemīļotās garneles bieži apstrādā ar heksilresorcinolu, sastāvdaļu ar estrogēnu īpašībām, lai tās nezaudētu savu krāsu. Arī saimnieciski audzētus lašus bieži apstrādā ar pesticīdiem.

Tāpēc ļoti svarīgi ir pievērst uzmanību jūras velšu izcelsmei, kā arī saprast, ka daudzas eksotiskas zivju un jūras rāpuļu sugas tiek audzētas mākslīgos apstākļos, pievienojot dažādas vīrieša organismam nelabvēlīgas ķīmiskas vielas.

Konservēta pārtika

Daudzos veikalos nopērkamajos konservētos pārtikas produktos, piemēram, tuncī, pupiņās un zupās, ir augsts bisfenola (BPA) saturs.

Lasi arī:  Dārza kaimiņš parādīja, kā ātri un viegli atbrīvoties no zirnekļa ērcēm

Šo vielu izmantoja sieviešu hormonālajā ārstēšanā, līdz pētnieki atrada tās pielietojumu pārtikas iepakojumos.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment