Vīriešu vārdi, kuru nēsātāji var tikt pie bagātības uz līdzenas vietas. Vecāki, ņemiet vērā, izvēloties vārdu savam dēlam!

Artis

Artis ir cilvēks, kas labprāt dodas piedzīvojumos un nebaidās riskēt. Ne velti šis vārds tulkojumā no sengrieķu valodas nozīmē “neievainojams”.

Patiešām, lai ko Artis darītu, veiksme viņu gaida visos centienos. Bagātībai patīk drosmīgie un atjautīgie, bet tas nozīmē, ka Artis ir viens no Fortūnas mīluļiem.

Eldars

Neparasts vārds, kas mūsdienās sastopams reti. Bet vecākiem vajadzētu pievērst lielāku uzmanību vārdam Eldars, ja viņi vēlas, lai dēls iegūtu slavu un bagātību.

 

Šis ir skandināvu izcelsmes vārds, kas tulkojumā nozīmē “uguns karavīrs”. Eldars ir lepns un nepiekāpīgs cilvēks, kas nevienam nepakļausies.

 

Tāpēc šā vārda īpašnieki, kā likums, izveido savu biznesu, lai būtu priekšnieki paši sev. Un, jāatzīst, ka teju visi viņu centieni darba frontē vainagojas panākumiem.

Ņikita

Majestātiskais vārds Ņikita nozīmē “uzvara”. Šis ir labs vārds zēniem, kas nākotnē nodrošinās finansiālu triumfu. Patiešām, Ņikitam jau kopš bērnības piemīt biznesa ķēriens.

 

Un, ja sākumā viņa uzņēmējdarbības spēju attīstību kavē jauneklīgais raksturs, tad ar vecumu Ņikita izaug par cienījamu, nopietnu vīrieti.

 

Ņikitu ciena viņa kolēģi, novērtē viņa padotie, bet nelabvēļi raugās ar skaudību. Un ir arī par ko apskaust, jo Ņikita ir bagāts cilvēks, kuram vienmēr veicas.

Izvēloties veiksmīgus vārdus saviem dēliem, vecāki nodrošina viņiem laimīgu nākotni. Galu galā vārds tā īpašniekam piešķir noteiktas īpašības, kas būs noderīgas vai, gluži pretēji, traucēs viņam pieaugušo dzīvē.

Lasi arī: Dievīgs līdzeklis, kas mājoklī visu attīra līdz mirdzumam. Tikai 2 sastāvdaļas: kokakola un zobu pasta!

Tāpēc, pirms dodat mazulim vārdu, rūpīgi izlasiet tā nozīmi un uzziniet, kā tas ietekmē tā īpašnieku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment