Vīriešu vārdi, kuru nēsātāji var tikt pie bagātības uz līdzenas vietas. Vecāki, ņemiet vērā, izvēloties vārdu savam dēlam!

Vecāki, kas izvēlējušies dēliem veiksmīgus vārdus, visu mūžu nevar vien beigt priecāties. Vieni vārdi jaunekļiem sniedz spēku, citi – uzņēmību.

Starp citu, parunāsim par pēdējo īpašību, kas mūsdienās ir tik novērtēta. Mēs tev atklāsim tos vīriešu vārdus, kas tā vien piesaista naudu. Tādi ir tikai seši, un vairāki no tiem ir ļoti izplatīti.

Veiksmīgi vīriešu vārdi, kas piesaista naudu

Juris

Kristīgajā tradīcijā vārds Juris (Jurijs) ir saistīts ar uzvaras motīvu. Interesanti, ka grieķu versijā vārds nenozīmē “uzvarētājs”, bet gan vienkāršs un godīgs “lauksaimnieks”.

Tāpēc vārds Juris tā īpašniekiem dāvā darba mīlestību un centību. Tieši šīs divas īpašības palīdz Jurim iekarot karjeras virsotnes un gūt materiālus panākumus.

Juris, kā likums, ir spēcīgs, izlēmīgs un optimistisks cilvēks. Neatkarīgi no tā, ko viņš uzņemas, darbs viņam iet no rokas, bet nauda plūst kā upe.

Andrejs

Andrejs tulkojumā no sengrieķu valodas nozīmē “drosmīgs”. Patiešām, šādus cilvēkus sauc par “īstiem vīriešiem”.

Šā vārda īpašnieks ir spēcīgs, laipns, pašpārliecināts un mērķtiecīgs cilvēks, kurš zina, kā atrast sev izdevīgu nodarbošanos.

Andrejs neuzņemsies darbu, kurā nevar demonstrēt savas līdera īpašības, bet nauda pati atradīs ceļu pie viņa.

 

Fjodors

Šā vārda īpašnieki var būt lepni, jo tulkojumā no sengrieķu valodas vārds nozīmē “Dieva dots”.

Vīriešus ar šādu vārdu, var saukt ne tikai par mērķtiecīgiem, bet arī par ļoti spītīgiem. Šī īpašība dažiem var šķist negatīva, taču lieti noder karjerā.

Lasi arī: Dievīgs līdzeklis, kas mājoklī visu attīra līdz mirdzumam. Tikai 2 sastāvdaļas: kokakola un zobu pasta!

Lai kādu darbu Fjodors neuzņemtos, viņš to paveiks līdz galam. Ja vīrietis ar šādu vārdu ir apsolījis sev sasniegt materiālo bagātību un dzīvot labklājībā, esi drošs, ka viņš noteikti īstenos savu mērķi.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment