Vīrieti, attopies! Šis ir tas, pēc kā sievietes tiešām alkst!

  1. Pateikšana „nē” seksam NAV nekas liels.

Lielākoties, ja mēs pasakām „nē” seksam, tas noteikti nav tavas vainas dēļ. Mums visiem ir mūsu sliktās dienas, kad esam noguruši, saspringti, satraukti. Un šīs visas lietas patiešām sabojā noskaņojumu seksam. Tā gadās – neuztver to personiski.

  1. Palīdzi mums.

Nav nekā kaitinošāka par slinku vīrieti. Mēģini izlīdzēt mums mājas darbos, aizved bērnus uz skolu un palīdzi citos ikdienā darāmos darbos. Tā ir tikpat ļoti tava atbildība, cik mūsējā.

  1. Dažreiz mums ir nepieciešams laiks sev pašām.

Lielākoties tu vien nevari mums likt aizvērties, tomēr reizēm mums ir nepieciešams laiks sev pašām. Ja tava sieviete šķiet atslābusi un apgalvo, ka viss ir kārtībā, tad noteikti tā ir. Atslābsti tu pats, vecīt.

  1. Iemācies palūgt piedošanu.

Beidz būt tik ietiepīgs! Ja tā ir tava vaina un ja skaidri un gaiši tev nav taisnība, tu esi mums parādā lūgt piedošanu. Saņemies, saki šo maģisko vārdu. Ar vārdu „piedod” attiecības var iet garu ceļu…

  1. Reizēm mēs patiešām jūtamies absolūti briesmīgi.

Vīrieši uzskata, ka sievietes tīko pēc uzmanības lielāko daļu laika, tomēr reizēm mēs patiešām jūtamies absolūti briesmīgi. Neaizmirsti tos sāpīgos krampjus, galvassāpes un pirmsmenstruālo sindromu. Mensutrācijas ir kā iešana ellei cauri – tā kā neesi tik neiecietīgs.

  1. Joki par tualetes apmeklējumiem.

Lai gan reizēm šādi joki var būt komiski, tomēr atsūtīt mums bildi ar to, ko tu biji apēdis vakar vakariņās, galīgi nav seksīgi. Būšu pateikusi pietiekami.

  1. Ievēro higiēnu.

Iztīriji zobus? Iegāji dušā? Izmanto dezodorantu? Tu taču esi jau pieaudzis vīrietis, tā kā dari šīs lietas.

  1. Pazīsti pats sevi.

Mums jābūt vienisprātis. Ja vīrietis zina, ko viņš vēlas, un ja viņš ir pašpārliecināts, tad viņš visticamāk necentīsies gūt piepildījumu tādas bezjēdzīgās lietās kā, kā piedzeršanās kopā ar saviem draugiem un runāšanā ar 10 citām meičām, (ko mēs noteikti necietīsim, starp citu).

  1. Neizmirsti, kad ir mūsu kopā būšanas gadadiena vai dzimšanas diena.

Gadā ir 365 dienas, un tev ir jāatceras tikai divas no tām, tieši tāpēc mēs kļūstam vai trakas no dusmām. Telefonā uzliec atgādinājumu, ieraksti to savā plānotājā vai pasaki šos datumus savai mammai, ja tev tas ir nepieciešams (tikai nesaki mums par to), tomēr lai vai ko tu darītu, NEAIZMIRSTI šos datumus.

  1. Cieni mūs.

Daži vīrieši nenovērtē savus partnerus tik ļoti, cik viņiem vajadzētu. Mīli viņu tā, it kā tā būtu tava pēdējā diena, novērtē viņu par to, kāda viņa ir, un es pateicīgs viņai par visu, ko viņa dara. Padomā par to.

  1. Foto uzglabāšanas tīmekļa vietne „Pinterest” ir tava atbilde uz visiem jautājumiem.

„Pinterest” ir tavs glabšanas riņķis. Tur ir atrodamas kolāžas ar visām skaistajām lietām, kuras mēs vēlētos, lai mums ir, un tavs uzdevumus ir piepildīt visus mūsu sapņus. Izmanto šo tīmekļa vietni savā labā.

  1. Mēs esam vai trakas uz romantiku.

Nekad nejautā meitenei, vai viņa vēlas ziedus vai kaut ko citu būtībā. Atbilde ir vienkārši „JĀ”. Protams, ka mēs vēlamies! It īpaši, ja tu sagatavo kādu pārsteigumu, kurā iekļautas ir rožlapiņas, sveces, vakariņas un vīns.

  1. Pagatavo mums vakariņas.

Nav nekā seksīgāka par vīrieti, kurš māk darboties virtuvē.

  1. Lietām, kas nāk no sirds, ir nozīme.

Ja kādreiz esi domājis par ārkārtīgi mīļas dāvanas sagatavošanu, kā, piemēram, paštaisītas kartiņas, albuma vai kompaktdiska ar draudzenes mīļākajām dziesmām, un nodomājis, ka tas ir pārāk „saldi”, tu maldies! Lieliska ir tā dāvana, kas nākusi no sirds, tā kā puiši bieži vien nespēj tik labi mutiski izrādīt savas jūtas. Pilnīgi noteikti mums šādas dāvanas patiks.

  1. Tu nevari dzīvot bez mums.

Vīrieši bieži vien sievietes uzskata par pašsaprotamām, tomēr patiesībā bez mums tu esi nekas! Kurš gan cits par tevi rūpētos? Pārģērbtos tev par prieku? Padarītu tevi par labāku vīrieti? Vienkārši atzīsti to.

Avots: wewomen.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Idiotiskais portāl, beidz runāt visu sieviešu vārdā!
    Ziedi, rožlapiņas un sveces – nē, nevēlos. Pretīgas klišejas un stereotipi.
    Kaut jūs vienreiz aizklapētu, katrs nākamais raksts trulāks par iepriekšējo.

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      Pilnīgi pievienojos iepriekšējam komentam. Puse no šīm darbībām liek vēlēties izmest ņuņņu no mājas un iet pameklēt vīrieti.

  • <cite class="fn">Igors</cite>

    Forši, jauki raksti par sievieti, par jutekliskumu un tā izpausmi. Par seksu un savaldzināšanu un flirtu. Virpuļoju no sajūsmas.

  • <cite class="fn">Raimonds</cite>

    Gribi sev blakus garkājainu blondīni ar lieliem, bet stingriem dabīgajiem pupiem? Pelni naudu neizejot no mājām – pārdomāta, matemātiskos aprēķinos balstīta stratēģija nodrošina regulārus, lai arī šķietami nelielus laimestus lielākajās Rietumeiropas loterijās. Reģistrējies, satiec savu Fortūnu un izbaudi viņas seksualitātes pārpilno smaidu: http://ej.uz/fxpf Papildus ienākumi reizi nedēļā taču ir atbalsts ikdienā, bet ilgtermiņā palīdzēs uzlabot dzīves kvalitāti.

Leave a Comment