Vīrietis apgalvoja, ka attiecības ir vairāk nepieciešamas sievietēm, tāpēc viņām jācieš un jāpielāgojas. Uz šo apgalvojumu, es sniedzu atbildi

Nesen iesaistījos vienā sarakstē. Savā sociālo tīklu lapā es uzrakstīju kaut ko tamlīdzīgu: “Labāk, lai nav attiecību vispār, nekā ciest sliktās attiecībās, kurās par tevi ņirgājas, pazemo un iebiedē.”

Tā ir universāla patiesība visiem, kas grib būt veselīgās attiecībās, neatkarīgi no dzimumam. Tomēr sievietēm par to nepieciešams atgādināt, jo tāds ir mūsu raksturs.

Es pat nevarēju iedomāties, ka kāds iedomāsies ar mani strīdēties šajā sakarā. Bet tomēr viens šāds cilvēks atradās.

– Jūs nepatiesību uzrakstījāt! – man uzrakstīja nepazīstams vīrietis. – Sievietēm ir vajadzīgas arī sliktas attiecības, pie kurām viņas pieķersies. Labāk sliktas attiecības, nekā nekādas, nevajag mānīt cilvēkus.

Viņa vārdi mani uzkurināja, es noliku savu sviestmaizi malā un uzrakstīju, lai viņš paskaidro savu pozīciju, par ko viņš bija neticami priecīgs.

– Pirmkārt, – viņš rakstīja, – pēc noteikta vecuma sasniegšanas būt bez vīrieša ir kaut kā nepieklājīgi. Tas ir, ja tas kļūs zināms apkārtējiem, tad visi skatīsies uz tevi no malas un aprunās. Kauns būt bez vīrieša, bet, ja ir vismaz kaut kāds, tad viņu var lepni draudzenēm parādīt.

LASI VĒL: Ar asarām acīs Laima Vaikule atklājusi patiesību par Pugačovu: Viņiem ir notikušas pārmaiņas


– Otrkārt, – turpināja vīrietis, – pat tad, kad līdzās ir pats neieinteresētākais vīrietis, tad sievietei sirdī vienalga ir silti. Bet šis siltums sievietēm ir vissvarīgākais viņu īpašās fizioloģijas dēļ. Bet vīrieši var iztikt bez ģimenes, bērniem un arī bez sievietes, jo viņš ir vientuļais vilks. Tāpēc, pat ja jūs esat attiecībās ar ne pārāk piemērotu partneri, ārēji vai iekšēji, tad labāk ciest, sievietes, nevis šķirties. Tieši šī siltuma dēļ.

– Nu, un, treškārt, vēl viens ļoti svarīgs iemesls – sievietes veselība. Par kādu sievietes veselību var būt runa, ja nav vīrieša? Tāpēc šeit jebkurā gadījumā nākas ciest.

Es to visu izlasīju, apdomāju. Un man šķita, ka šajos vārdos ir kaut kas ļoti pazīstams.

-Pagaidies, – es rakstīju.

– Jūs apgalvojat, ka esat tas objekts, bez kura pēc noteikta vecuma nedrīkst parādīties sabiedrībā. Jūs domājat, ka mums jūs ir jāpacieš siltuma dēļ, pat ja jūs slikti izskatāties. Un jūs esat noderīgs sieviešu veselībai …

– Es zinu tikai vienu lietu, kas sevī iekļauj visas šīs īpašības. Jūs gadījumā neesat gļēvulis?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment