Vienas sievietes 40 gados izskatās ļoti jaunas, bet citas kā pensionāres. Kāpēc tā?

Sievietes, kuras ir sasniegušas 40 gadu vecumu, var izskatīties ļoti dažādi. Kāda līdzinās pavisam jaunai meitenei, bet kāda vecai tantei. Kāds tam ir iemesls?

Četrdesmit gadi ir svarīgs vecums ikvienai sievietei. Tieši šajā brīdī cilvēki sāk pāriet jaunā dzīvēs posmā. Saasinās kādas saslimšanas, kuras traucē dzīvot normāli. Vai arī, tieši pretēji, cilvēks atrod sev jaunus mērķus, uz kuriem tiecas no visa spēka. Notiek visu vērtību pārvērtēšana.

Nesen es izdzirdēju, kā divi vīrieši – no skata nedaudz vecāki par piecdesmit – apspriež savas vienaudzes.

Viens stāstīja, ka nesen ir iepazinies ar sievieti. Ļoti laba, bet, galvenais, jauna – viņai tikai četrdesmit pieci. Viņa draugs iebilda, ka tā jau ir pensionāre, nevis jauna sieviete. Uz ko pirmais vīrietis sacīja, ka tas viss ir muļķības.

Turklāt viņš arī savas vienaudzes neuzskata par vecām. Jo galvenais, lai sievietes izskatītos kopta un viņai būtu labs manikīrs.

Tad viņa izskatīsies jaunāka par saviem gadiem, neviens nevarēs pateikt, ka viņa ir jau veca.

Daudzas sievietes paniski baidās no vecuma. Kad iestājas šis posms, viņas ļauj skumjām sevi pārņemt, neredz mērķi tālākai eksistēšanai.

LASI VĒL: Ar asarām acīs Laima Vaikule atklājusi patiesību par Pugačovu: Viņiem ir notikušas pārmaiņas

Bet, ja sieviete saglabā jaunību dvēselē, sevi kopj un turpina sevi mīlēt, viņa nekad četrdesmit gadu vecumā neizskatīsies kā veca vecene. Ticība sev un ieguldīšana savā ārējā izskatā vienmēr atmaksājas.

Reizēm tādas sievietes “vecumā” izskatās pat labāk nekā jaunas meitenes.

Četrdesmit gadīgas sievietes, kuras nebeidz par sevi rūpēties, parasti dzīvo pilnīgu dzīvi. Viņām nav iemesla sev kaut ko atteikt, viņu dzīves ir piesātinātas ar jauniem iespaidiem un spilgtām krāsām. Viņas noteikti nepaspēj garlaikoties!

Toties sievietes, kuras pārstāj sekot līdzi savam ārējam izskatam, noslēdzas sevī. Viņas ar piesardzību attiecas pret apkārtējiem, mēģina pēc iespējas retāk iet cilvēkos.

Šādas sievietes ļoti ātri sāk izskatīties kā vecas tantes, jo vecums ir dvēseles stāvoklis. Pakāpeniski viss, kas notiek apkārt, sāk viņas kaitināt.

Tāpēc ir ļoti svarīgi rūpēties par sevi, savu ķermeni un emocijām. Tas, ka jums paliek četrdesmit, nav iemesls nolaist rokas un izturēties pret sevi bez pienācīgas uzmanības. Jūs nevarat būt slinkas un atstāt novārtā pamata lietas, kas padara dzīvi pilnīgu un ienes tajā visspilgtākās krāsas.

Četrdesmit gadi nav spriedums. Ja sieviete sevi mīl un nezaudē dzīves enerģiju, viņa vēl daudzus gadus var izskatīties jauna un svaiga, attīstīties kā personība un dzīvot pilnvērtīgu dzīvi.

Galvenais, nezaudēt optimismu un iekšējo gaismu. Tad jaunība nebeigsies pie četrdesmit gadu sliekšņa, bet sieviete ilgi paliks skaista un spilgta.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment