Man 55, bet viņam tikai 20! Un uzsākt attiecības ar viņu bija mans labākais lēmums

Daudzus interesē kā tas ir satikties ar 55 gadus vecu sievieti, kad tev pašam ir tikai 20. Diezgan liela vecuma starpība, ne tā? Vai tas nesagādā mīlētājiem kādas neērtības? Savā pieredzē dalās viens šāds pāris.

Mūsdienās ir radies stereotips, ka, ja starp vīrieti un sievieti ir liela vecuma starpība, tad viņi ir kopā tikai materiālā stāvokļa vai cita labuma dēļ. Un gandrīz neviens neaizdomājas par to, ka viņiem patiešām varētu būt vienam pret otru jūtas.

 

Starp mūsu stāsta varoņiem – Sofiju un Mihailu – vecuma starpība ir 35 gadi. Mīlošais pāris nepievērš uzmanību nosodījumam, apspriešanai, apkārtējo skatiem, jo viņu mīlestība ir stiprāka par visām šīm negācijām. Bet visbiežāk viņi dzird kritiku par to, ka tieši Sofija ir vecāka par Mihailu.

-Mūsu pirmā tikšanās notika, kad man bija 17 gadi. Tas notika mūsu kopēja drauga dzimšanas dienā. Man pietika ar vienu acu skatienu, lai viņā iemīlētos. Lai gan es ļoti šaubījos, ka viņa atbildēs ar to pašu. Jo diezin vai tik neatkārtojama sieviete vispār skatītos manā virzienā, – stāsta puisis.

– Nākamā mūsu tikšanās notika nejauši. Tas bija veikalā. Tiesa, bija jau pagājis diezgan daudz laika kopš mūsu pirmās tikšanās, aptuveni divi gadi. Protams, mēs viens otru atpazinām, apstājāmies, lai sasveicinātos. Bet tad burtiski ne no kurienes mums radās vesela virkne tēmu, ko apspriest, – dalās Sofija ar smaidu sejā.

Ne sievieti, ne jauno puisi neapstādināja tāda liela vecuma starpība. Drīz vien viņi apprecējās. Protams, abu mīlētāju vecāki un draugi bija pret šādu lēmumu, un pie katras iespējas mēģināja viņus atrunāt. Tomēr viņi nevienā neklausījās un rīkojās pa savam.

Kopš viņu kāzām ir pagājuši jau pieci gadi, bet viņu mīlestība nemazinās. Viņi ir nebeidzami laimīgi un izbauda katru mirkli, ko pavada kopā.

Bet kāda ir jūsu attieksme pret laulībā, kurās ir tāda vecuma starpība?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment