Vīrietis ar ļoti īsu mantību atklāti stāsta par savu mīlas dzīvi

Stīvs no Čelmsfordas apgalvo, ka viņa loceklis ir knapi 2,54 centimetrus garš, bet erekcijas stāvoklī tas sasniedz gandrīz 10 centimetrus.

Šī kondīcija zināma kā hipospādija – iedzimts vīrišķo ārējo dzimumorgānu defekts – tas ir visai izplatīts un ietekmē vienu no 125 vīriešiem. Apvienotajā Karalistē katru gadu tiek veiktas aptuveni 1500 operācijas, lai labotu iedzimtos defektus.

Stīvs atklāja, ka šī problēma stipri ietekmēja viņa pašapziņu, jo sabiedrībā valda uzskati, ka vīrieša locekļa izmērs ir ļoti nozīmīgs. “Uzzinot, ka neesmu vienīgais, jutos ļoti atvieglots,” viņš atzīstas.

Stīvs visu savu dzīvi pavadīja klusējot par šo problēmu un viņa tuvinieki jutās pārāk neērti, lai uzsāktu par to sarunas. Viņš papildina: “Kādam vajadzēja man pateikt, kas tas īsti man kaiš, mana dzīve varēja būt pavisam savādāka. Ja mani vecāki zināja, ka ar mani kaut kas nav kārtībā, viņi to nekad man neteica, tāpat, kā ārsti, kas izmeklēja mani zīdaiņa vecumā.  Es vēlos seksu tāpat, kā jebkurš normāls vīrietis, bet lai ejakulētu, man nepieciešamas aptuveni 45 minūtes.

29 gadu vecumā Stīvs iemīlējās sava labākā drauga māsā, kura nebija tik pieredzējusi guļamistabas lietās. Viņa nezināja par viņa kondīciju un par spīti problēmām, viņš ir kļuvis par divu dēlu tēvu.

111

2001. gadā viņu laulība izjuka, tobrīd viņa dēli bija 16 un 14 gadus veci. “Mums nebija lemts būt kopā, bet arī sekss tur nepalīdzēja.

Tas bija tik sarežģīti, ka tas nenotika. Kopš šķiršanās man bijušas tikai vienas nopietnas attiecības un šobrīd man ilgu laiku nav bijis seksa.” viņš pastāsta

Tomēr, Stīvs jokojot saka: “Pat, ja es būtu cilvēks, kurš maksā par seksu ar prostitūtu, sievietei nebūtu laika, ko man veltīt.”

Avots: dailystar.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">sprīdis</cite>

    pss, man maziņš deguns. ko man tagad darīt? nošauties? ar ko piedzimi, ar to jādzīvo.

  • <cite class="fn">SPIIDOLA</cite>

    Kaadas muljkjiibas-jebkursh gudrs viirietis maak savu mazo draudzinju aizstaat ar citaam izdariibaam,kas lieliski apmierinaas jebkuru sievieti.Lai palasa KAMASUTRU.nEVAJAGA DZIIVOT MUCAA….

Leave a Comment