Vīrietis dārzā atrada šīs īpatnējās olas – neuzminēsi, kas no tām izšķīlās

1

Vīrietis piemājas dārzā atrod dīvainas olas – Viena no tām izšķīlās viņam rokā.

Kāds havajietis bija patīkami pārsteigts, veicot dārza darbus. Strādājot pie sava skaistā dārza labiekārtošanas Oahu, Havaju salās, vīrietis ieraudzīja dīvaini izvietotas olas netālu no puķu dobes. Olas bija mazas un baltas, tās bija piestiprinātas doba baļķa iekšpusei.

Baidoties, ka olas izdējis kāds dārza kaitēklis, vīrietis paņēma tās rokā, lai izpētītu tuvāk. Olas bija zemesriekstu lielumā un tās nelīdzinājās nekam citam, ko vīrietis agrāk redzējis. Viņš vērīgi tās pētīja, kad pavisam negaidīti notika kas neticams – viena no tām sāka šķilties.

Lasi vēl:  Večuks ieraudzīja divas kailas meitenes peldamies viņa dīķī. Tas, ko viņš pateica, bija vienkārši satriecoši!

 

2

Viena no olām sāka šķilties vīrieša rokā – tas bija milzīgs pārsteigums.

3

Laikam pārējās paceltās olas bija tukšas. No trīcošās olas izlīda mazītiņa ķirzaka, kura ļogoties centās izlauzties no savas iepriekšējās mājas.

Lasi vēl: Kobra aprija septiņas lielas olas. Tu neticēsi, kas notika pēc tam!

Vīrieti negaidīti pasveicināja mazs gekons. Baiļojoties, ka viņš varētu miniatūro radību ievainot, vīrietis palaida to atpakaļ drošībā, tajā pašā izgrebtajā stumbrā, kurā atrada olas.

4

Avots: shareably.net

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ieskatieties, novērtējiet: https://goo.gl/jApPYO</cite>

    Man patīk smukus pupiņus paņurcīt un pamīcīt, paburzīt plaukstās.
    Mums pagastā uz konditoriju pie manis pēc eklēriem bieži nāk jaunās sievas, kurām vīri uz nedēļu meža darbos aizbraukuši.
    Dažreiz mūsu nerātnības pat izdodas nofilmēt (ar telefonu, jo videokameru nopirkt nevaru atļauties laukos dzīvodams)

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/V9tJmz</cite>

    Iesaku neiet uz visādām apšaubāmām spēļu zālēm, kur ne tikai ir ieprogrammēts, ka automāts vienmēr izdos vairāk kā tajā tiks iemests, bet arī kriminogēni bīstama vieta, kur nereti mēdz pulcēties alkoholiķi un narkomāni.
    Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes, neizejot no savas siltās un drošās mājas.

Leave a Comment