Vīrietis lauž savdabīgu pasaules rekordu – sieviešu skaits, ar kurām viņš pārgulējis 24 stundu laikā

Kāds 34 gadus vecs vīrs no Singapūras lauza ilgstošu pasaules rekordu, veiksmīgi stājoties seksuālā kontaktā ar 57 dažādām sievietēm tikai 24 stundu laikā.

 

Rekords tika uzstādīts Čehijas galvaspilsētā Prāgā, kas tika rīkots kā daļa no ikgadēja pasākuma vietējā bordelī.
Vīrs, kura vārdu vietējie Čehijas ziņu dienesti nevēlējās atklāt, paziņojis, ka viņš esot sūri un grūti trenējies vairāku mēnešu garumā un bijis ārkārtīgi saviļņots, kad izvedies lauzt iepriekšējo pasaules rekordu, kurā kāds cits vīrietis bija pārgulējis ar 55 sievietēm.

“Es vienmēr esmu bijis neliels seksa atkarībnieks. Kad es uzzināju, ka vietējais bordelis rīko sacensības pasaules rekorda pārvarēšanā, es zināju, ka man ir jāatnāk pamēģināt,” stāsta vīrietis.

“Es to visu uzņēmu ļoti nopietni un regulāri trenējos tāpat, kā to dara sportisti sacensībām. Savā ziņā šis viss ir daudz grūtāks par daudziem profesionāliem sporta veidiem.”

Pasaules rekorda uzstādīšana sākās pusnaktī pēc vietējā laika, kad oficiālie pārstāvji vēroja, kā vīrietis uzsāka seksuālo kontaktu ar pirmo sievieti. “Lai šo pasākumu pieskaitītu pie pasaules rekordiem, katrā dzimum kontakta reizē tai bija jābūt citai sievietei. Tieši tādēļ tika meklētas sievietes arī no daudziem citiem bordeļiem.”

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, cik patiesībā tas bija GRŪTI

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment