Vīrietis lauž savdabīgu pasaules rekordu – sieviešu skaits, ar kurām viņš pārgulējis 24 stundu laikā

 

Jau ap pusdienas laiku vīrietis bija ceļā uz pasaules rekordu, jo bija paguvis pārgulēt ar 29 sievietēm.

“Vienā brīdī man jau sāka raut krampjus, bet, par laimi, blakus bija fizioterapeits, kas spēja ātri sniegt masāžu un es biju atpakaļ ierindā,” vīrietis stāsta žurnālistiem.

Viens no galvenajiem noteikumiem, kas ļauj dalībniekam pretendēt uz pasaules rekordu, ir aizliegums lietot jebkādus preparātus, kas varētu palīdzēt vai veicināt erekciju. Vīram no Singapūras nācās pirms tam veikt analīzes, lai pārbaudītu, ka viņš nav lietojis nekāda veida stimulējošos preparātus. “Dabīgās metodes ir atļautas, taču es neatklāšu to, kādus palīglīdzekļus es izmantoju,” atbildēja vīrietis.
Turklāt katrā no ejakulācijas reizēm vīrietim ir nepieciešams izdalīt vairāk nekā 5 ml spermas. Rekorda vērotāji un eksperti pēc katras ejakulācijas reizes savāca un mērīja izdalīto spermas daudzumu. “Protams, ka tas nav pasaulē labākais darbs, bet mēs šajā nodarbē atrodam ko noderīgu arī sev,” teica kāds no iesaistītajiem tiesnešiem.

Lasi arī: 18 gadus vecs puisis iesūdz tiesā ielasmeitu – iemesls liks smieties!

Pēdējais pasaules rekorda turētājs, kāds porno aktieris no ASV, tikai 24 stundu laikā spēja pārgulēt ar 55 sievietēm. Tas notika tālajā 1983. gadā, turklāt tas kalpoja kā jaunas filmas izdošanas reklāmas triks. Jau gadiem vīrieši visapkārt pasaulei ir centušies lauzt šo rekordu, taču līdz šim neveiksmīgi. “Es, piemēram, nekad nebiju iedomājies, ka šo rekordu vispār varētu lauzt,” teica viens no tiesnešiem. “Šī vīra neatlaidība un gribasspēks ir patiešām apbrīnojams.”

Tieši neilgi pirms pulksten 11 vakarā vīrietis bija lauzis pasaules rekordu, pārguļot ar 56. sievieti. Tiesneši bija patiešām pārsteigti, kad vīrietis izlēma pielikt klāt vēl vienu skaitli savam rekordam, pārguļot kopumā ar 57 sievietēm.

Lasi arī: Tev gultā ir jādara tikai viena vienkārša lieta un labāks sekss ir garantēts!

Eksperti ir pārliecināti, ka šo pasaules rekordu vairs nevienam neizdosies lauzt, jo tāds seksa apjoms tik īsā laika periodā nopietni traumē vīrieši dzimumlocekli.

“Līdzko viņš bija beidzis ar savu 57. sievieti, vīrieti nekavējoties aizveda uz slimnīcu, kur tika sniegta pirmā palīdzība viņa dzimumloceklim,” apgalvoja viens no pārstāvjiem.

“Kaut kad pagātnē, kad vīrieši centās lauzt šo rekordu, viņi bija tik ļoti traumējuši savu dzimumlocekļus, ka bija nācies veikt ādas transplantāciju. Vienā no gadījumiem tika rekomendēta pat dzimumlocekļa amputācija. Tas noteikti ir ļoti riskants rekorda laušanas veids.”

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment