Vīrietis-lelle Kens atklāj, kāds viņš izskatījās pirms 58 plastiskajām operācijām (FOTO)

Plaši pazīstamais Rodrigo Alves – vīrietis, kurš ir veicis 58 plastiskās operācijas, lai līdzinātos lellei Kens, nu ir atklājis visai pasaulei, kāds viņš izskatījās pirms plastiskajām operācijām.

Brazīlietim Rodrigo Alvesam ir ļoti interesants dzīves stāsts. Īsāk sakot, to varētu aprakstīt vienā teikumā: “Kas ir fanātisms un kā ar to tikt galā?” Iespējams, viņš bērnībā viņš bija par daudz rotaļājies ar lellēm Bārbiju un Kenu, taču patiesībā apsēstība ar izskatu aizsākās skolas gados – vienaudži bieži izsmēja viņa izskatu, un vienreiz pat iebāza viņa galvu pisuārā pārāk plata deguna dēļ.

Pieaugot, Rodrigo nolēma kļūt par dzīvo lelli jeb lelli Kenu. Viņš veica 58 plastiskās operācijas septiņpadsmit ilgu gadu laikā. Jāteic, ka tagad viņš arī izskatās gandrīz kā no plastmasas. Zemāk skaties kā viņš izskatās tagad, taču nākamajā lapā – kāds viņš izskatījās pirms visām plastiskajām operācijām.

Ja jāuzskaita kaut nedaudz no operācijām un skaistuma procedūrām, kuras viņš ir veicis, tad saraksts jebkurā gadījumā ir diezgan garš: tauku atsūkšana, muskuļu implanti (jā, visi tie kubiciņi uz viņa vēdera, ir silikons), botoksa injekcijas lūpās un vaigos, uzacu pacelšana, deguna formas korekcija, utt.

Lasi vēl: No plastiskās ķirurģijas atkarīgais “Cilvēks Kens” veicis savu līdz šim ekstrēmāko operāciju (+FOTO)

Pāršķir lapu, ja vēlies redzēt, kāds viņš izskatījās pirms plastiskajām operācijām!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment